Forum » Pomoč in nasveti » Acer 7730Z Audio Drivers
Acer 7730Z Audio Drivers
Willy White ::
Zdravo,
imam vprašanje glede driverjev za Acer 7730Z, namreč za XP-je mi jih nikakor ne more inštalirati. Driverje sm lepo pobral z uradne strani acerja, za točno določen model a ni uspeha. Pod device manager je nakazano kao da so nameščeni a to seveda ni res, tako je bilo že ko sem namestil XP-je. Poizkusil sem še mnogo različnih variant a brez uspeha, če mogoče kdo kaj ve ali ima kakšno idejo in nasvet naj mi sporoči kaj bi lahko bilo narobe. Hvala
imam vprašanje glede driverjev za Acer 7730Z, namreč za XP-je mi jih nikakor ne more inštalirati. Driverje sm lepo pobral z uradne strani acerja, za točno določen model a ni uspeha. Pod device manager je nakazano kao da so nameščeni a to seveda ni res, tako je bilo že ko sem namestil XP-je. Poizkusil sem še mnogo različnih variant a brez uspeha, če mogoče kdo kaj ve ali ima kakšno idejo in nasvet naj mi sporoči kaj bi lahko bilo narobe. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus vs AcerOddelek: Kaj kupiti | 2896 (1851) | s1m0n |
» | Formatiranje viste problemOddelek: Operacijski sistemi | 3120 (2469) | Gutjerez |
» | ACER 5920gOddelek: Kaj kupiti | 4025 (3141) | Tac20 |
» | acer in komentar big bang-a?!?Oddelek: Kaj kupiti | 2985 (2435) | Zheegec |
» | priporocam izogibanje nakupu prenosnika acerOddelek: Kaj kupiti | 1835 (1312) | zee |