» »

Modifikacija

Modifikacija

soopafly ::

Zanima me samo s cim je najbolje rezati stranico kiste. Namrec rado se zgodi da ce uporabis kako rocno zagico se ob zarezi ohisje zvije in je valovito skoraj tako kot morje, ko pihajo mocni vetrovi.
  • spremenilo: soopafly ()

_pobesneli_ ::

Z laserjem:D

SuperHik ::

soopafly: Lahko probaš tako , da pritrdiš Stranico na kakšno leseno vezno ploščo 2-5 mm in potem režeš vse skupaj z kakšno vbodno žago.

Cya
Always look on the bright side of life; LIFE! You never saw my wife ...

jenrej ::

Najprej vsem čestitam za tako praktične nasvete.

soopafly:tebi pa povem, da stranico od ohišja kar z vbodno žago žažagaj potem pa kjer bo zvito malo s kladivom gor vdari pa boš videl, da bo. Vsaj jaz sem tako naredil.:)

msmiha ::

Jaz sem z vbodno žago žagal na najmanjši brzini z finim listom za železo pa se sploh ne pozna, da bi kaj zvilo.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

soopafly ::

Torej, ce se dovolj potrudim in pritrdim stranico bolje kot odlicno in se je lotim z vbodno zago (z obcutkom) bi mi moralo lepo ratati? Veste mogoce za ksno trgovino kjer imajo izbiro barvnih neonk?

the_unborn ::

Jst sm stranico rezal z dremlom in je perfektno, sicer je dolgo trajalo in sem skor zivce zraven zgubu

Zgodovina sprememb…

Neo32 ::

Najbolj in najbol natancno lahko izrezes kos iz stranice z minivrtalnikom, ki ima zelo visoke vrtljaje (12.000+ rpm, ala Dremel) jest mam sicer eno MiniCraftovo masinco in rezalne plosce, tako kot je rekel Universe, dolgo traja, ampak da se pa zelo lepo odrezat. Pri vbodni zagi ze sama debelina rezila predstavlja 1mm (ali vec) in ce mas sfukano vbodno zago (tko k jest) lahko zjebes vse skupej, tko kukr sm si jest in sm vse skupej skrivu pa se grdo je blo odrezan, tko da mam sedaj namest lleve stranice kr prozoren pleksi (manj dela, pa se zastonj sm ga dobu):)
Neo32 (c)

IceIceBaby ::

jaz sem z vbodno žago odrezu. Okoli ni nobenih valov, morš pa met ostro žagco.
Problem je samo odrezat pravilen krog. Jaz sem pol še obrobe gumjaste naredu tako je se res lepo vid.

msmiha ::

Neonke imajo v Conradu, sicer jih ne boš našel v njihovi spletni trgovini, ker ni od istega uvoznika tako, da jih majlaj.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

d7d ::

Jaz sem se tudi lotil modifikacije ohišja

Naredil sem pa takole:

ker nisem imel finega lista (za železo) za vbodno žago sem stranico izrezal kr z zelo oštrimi škarjami za pleh :D (ker sem zelo nučakan človek) in sem presenečen kako natančno lahko izrežeš s tole zadevo. Prvo sem na sredini zvrtal lukno (z največjim svedrom kaj sem ga imel), da sem z škarjami sploh lahko začel rezat. Edino moraš pazit kako obrneš škarje, ker na eni strani pleh zvija na drugi strani pa ostane popolnoma raven. Ko bom gotov z ohišjem pošljem slike.:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: d7d ()

the_unborn ::

racunalu krojis usodo:D

d7d ::

Un|verse:
Haha... , recimo nekaj takega. :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: d7d ()

SmoKey ::

Jes sm tud izrezal z vbodno žago. Ampak morš najprej kotih izrezat luknje s svedrom da sploh lahko dobiš listič (kot pravi d7d) v mesto od kjer lahko žagaš. Ja pa še to nujno moraš rezat še neki zraven drgač boš lahko zaplaval po svojmu Jadranu. Najboljš res na kkšni mehki iverki pa bo zihr dobr. Js sm zaenkrat samo izrezu. Počas pa z užitkom! :P Sej bi vam pokazu slike pa ne znam :(
Živalsk vrt iz silicijeve doline

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: SmoKey ()

the_unborn ::

A je treba stranico pred barvanjem pobrusit?

~Panter~ ::

Jest sem barvou glih 2 dni nazaj z eno modro akrilno barvo, pa prej nism nč brusu, čeprou mi je prodjalc reku da je fajn. Zaenkrat mislm da barva dobr drži. Majhn bom mogu še z eno cuno pobrisat prah. Drgač sem pa pred tem z vbodno žago dve elipsi naredu v pleh, pa eno lukno za vent, pa je šlo kukr tolk uredu. Nism nč podlagou spodej. Ko dobim digitalca lahko slikce objavm. Seveda je notr tud neonka8-)
Pogum ni odsotnost strahu, je le sodba, da je nekaj drugega pomembneje od strahu

SmoKey ::

Moj kolega dela V AUTOCOMERCU pa mi je prnesu eno ličarsko zadevo (krpica za brušenje pleha), pa svetlo modro barvo s kristali. Povedu mi je da je dobro zbrusit stranice da se potem barva bolje prime ker z brušenjem ustvariš drobne luknjice kjer se barva boljš prime. Poštrihaš od daleč s Kompresorjem
(od pol metra do 80 cm) in to dvakrat ali trikrat potem je pa zadevo zelo priporočlijivo dati sušit v peč. Če poznaš kkšnga ličarja pa se te lahko usmili za pol ure. Pol pa sam še z lakom namažeš da ni barva čist mat in da se svet k norc.

Živalsk vrt iz silicijeve doline

webcreator ::

itak, da moreš prej celo stvar dobro zbrusit. To je ja osnova štrihanja ... Razlika med pobrušeno in nepobrušeno stranico je ko noč pa dan ..., prvo grob šmirgl pol pa še s takim finim (sam čas si je treba vzet). Pol ko si pa vse pošmirglu se pa odpeleš do enga avtoličarja in ga tam en čas opazuješ, pol ko vidiš, da je končal s svojim poslom pa ga prosiš, da ti samo malo posodi pištolo preden jo sčisti (ali pa če ga poznaš, da ti kar on špricne) z barvo za avtomobile. Jaz mam zdej lepo Ferrari metalik rdeče barve ohišje in zgleda ubitačn, pa še na prvi strani mam plexi, zdej morm pa še neonko dat notr. Slik pa nimam k nimam digitalca, z navadnim fotoaparatom se mi pa ne da ...
To all the virgins: "Thanks for nothing!"


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stranska zareza v ohišje...

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
91430 (1192) HardwareMaster
»

Par vprasanj glede modifikacije ohisja.

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
81317 (1178) IR Babun
»

moja kišta

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
10854 (622) jRk0
»

Kako narediti luknjo v ohišje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
191355 (1055) danielka84
»

rezanje

Oddelek: Hlajenje in modifikacije
7992 (809) Cwetto

Več podobnih tem