Forum » Pomoč in nasveti » Štekanje videa
Štekanje videa
Fave ::
Na računalniku mi šteka video. Kakšna ideja kaj naj storim?
My mind's a hyper tool that fixes everything.
hojnikb ::
Na računalniku mi šteka video. Kakšna ideja kaj naj storim?
Gor dej KMPlayer pa pr inštalaciji dej preformance mode.
#brezpodpisa
A to bo pomagalo tudi pri videu na netu? Ker mi šteka do te mere, da na vsakih par sekund zamenja sliko. Nenormalno.
KoMar- ::
Povedal si točno nič o tem, kateri OS laufaš, kakšno konfiguracijo imaš in kakšen format videa želiš gledat...
Ups. Vista. Comp je DELLov prenostnik Latitude D830. Gledal bi čim več formatov.
uroszo ::
Poskusi s tem:
http://www.free-codecs.com/download/FFD...
Se strinjam, potrebno je namestiti ustrezne codeck-e
http://www.ozvocenja.si
detroit ::
eh ja instalirej k-lite full pa bo delal no problem:) tud men je h264 štekou neki časa:) pa je komp zadovoljiv
Skero
Ja, takole je sedaj s tem. Problem ni v kodekih, ker je kljub inštalaciji predlaganih problem še vedno ostal. Se je pa stvar zelo popravila, ko sem nastavil power saving na max preformance. Tako, da zdaj je to skoraj v redu. Vem pa da problem še vedno obstaja, vendar ne vem v katerem grmu zajec zajklo.....
KoMar- ::
Ko sem te vprašal, kakšen format želiš gledat, nisem mislil, da mi boš naštel svoje želje, ampak za konkretni primer, ki ti dela probleme...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KoMar- ()
Ja, ampak mi vsi videi delajo probleme. Čim slabša je kakovost, tem bolje dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z podnapisi! Vlc player ali win media player!Oddelek: Zvok in slika | 4794 (2146) | hamurabi |
» | problem s predvajanjem ... ali so kaki kodeki krivi al nevem .... mah ... help plsOddelek: Zvok in slika | 1173 (1096) | jan01 |
» | zakaj bs player ne predvaja .aviOddelek: Programska oprema | 2969 (2729) | tinqa |
» | Pri pregledu vsebine map se Explorer sesuje?Oddelek: Operacijski sistemi | 1328 (1258) | jackorsen88 |
» | Pomoč pri dvix-ihOddelek: Zvok in slika | 959 (857) | willsmith |