Forum » Strojna oprema » USB
USB
rabelj ::
Zdravo!
-Iščem rešitev z usb vhodi. Ne dela mi noben usb vhod(windowsi so bili že zamenani, bios že pregledan).
- PCI usb raširitvene kartice ne morm met ker so PCI reže že zasedene(wireless, tv kartica).
-Želim priklopt usb miško razer krait.
-Obstaja kakšna druga stvar za raširitev usb vhodov?
lp
-Iščem rešitev z usb vhodi. Ne dela mi noben usb vhod(windowsi so bili že zamenani, bios že pregledan).
- PCI usb raširitvene kartice ne morm met ker so PCI reže že zasedene(wireless, tv kartica).
-Želim priklopt usb miško razer krait.
-Obstaja kakšna druga stvar za raširitev usb vhodov?
lp
Če se le da bi zadevo sam rešu. Če dam usb ključ v vhod se ta napaja normalno(lučka svet).
Link do informacij o plošči: LINK
Link do informacij o plošči: LINK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rabelj ()
Han ::
Ali ne delajo tudi dodatni (sprednji) USB priključki, ki so na plati obarvani zeleno?
Malo čudno mi je tole nedelovanje... Je na plati zadnja verzija biosa? Kateri Windows? So gonilniki za plato (čipovje) naloženi?
Malo čudno mi je tole nedelovanje... Je na plati zadnja verzija biosa? Kateri Windows? So gonilniki za plato (čipovje) naloženi?
Tudi sprednji ne delujejo. Windows xp sp3, gonilniki vsi, BIOS je pa iz leta 06(nism nikol flashu).
Si že poskusil s "finto" brisanja vseh USB priključkov v Upravitelju naprav in ponovnim zagonom sistema?
Za BIOS pa le poglej, če je na voljo novejši in kaj je bilo "popravljeno"...
Za BIOS pa le poglej, če je na voljo novejši in kaj je bilo "popravljeno"...
Zadnje uradne VIA gonilnike najdeš tukaj. Mislim, da bi moral zadostovati "Chipset or Platform driver".
Še glede sprednjih USB: ali so žice pravilno zvezane?
Še glede sprednjih USB: ali so žice pravilno zvezane?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zunanjimi diskiOddelek: Pomoč in nasveti | 1450 (1191) | Matjaz106 |
» | Matična plošča in usb 2.0?Oddelek: Strojna oprema | 2416 (1882) | itsmeanthony |
» | USB problem!Oddelek: Pomoč in nasveti | 2240 (1993) | Swiwer |
» | Vista in USB prenašanjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1681 (1290) | solatko |
» | Usb problem, VELIKOddelek: Pomoč in nasveti | 1150 (991) | Klopzhizh |