Forum » Programiranje » HTML + širina strani
HTML + širina strani

egamad ::
Lep pozdrav,
Na freewebs.com sem si naredil eno spletno stran z njihovim avtomatskim "website builderjem" in mi ni všeč, ker je dokaj površen in nimam veliko kontrole. Zato sem začel pisat svoj HTML, ki bi ga potem vstavil v to stran via "insert HTML code" opcije. Da takoj povem, HTML in CSS se učim praktično sproti, ko to stran izdelujem, zato nimam kaj dosti pojma o vseh možnostih, tagih itd.
Problem nastane, ko ta svoj HTML vstavim v stran in ta izgubi svojo obliko, saj je moja HTML stran preširoka. Da bo situacija jasna, popam link.
Torej, rad bi napisal ukaz, ki skrajša dokument na določeno širino (v % ali px, ne vem, kaj bi bilo boljše?), tako da na desni ne bo več belega roba.
Že vnaprej hvala za pomoč,
egamad

Na freewebs.com sem si naredil eno spletno stran z njihovim avtomatskim "website builderjem" in mi ni všeč, ker je dokaj površen in nimam veliko kontrole. Zato sem začel pisat svoj HTML, ki bi ga potem vstavil v to stran via "insert HTML code" opcije. Da takoj povem, HTML in CSS se učim praktično sproti, ko to stran izdelujem, zato nimam kaj dosti pojma o vseh možnostih, tagih itd.
Problem nastane, ko ta svoj HTML vstavim v stran in ta izgubi svojo obliko, saj je moja HTML stran preširoka. Da bo situacija jasna, popam link.
Torej, rad bi napisal ukaz, ki skrajša dokument na določeno širino (v % ali px, ne vem, kaj bi bilo boljše?), tako da na desni ne bo več belega roba.

Že vnaprej hvala za pomoč,
egamad
- spremenil: egamad ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | javaScrpit uraOddelek: Programiranje | 2097 (1701) | Ahim |
» | Microsoft podprl Kinect v Internet ExplorerjuOddelek: Novice / Brskalniki | 7994 (6635) | BaToCarx |
» | Spletna stran z loginOddelek: Izdelava spletišč | 2021 (1468) | krikoman |
» | Spletna stran in strežnikOddelek: Izdelava spletišč | 1056 (882) | bluefish |
» | Spletna stran - več enakih strani ali iframe in index stran za menu?Oddelek: Izdelava spletišč | 1102 (924) | c0dehunter |