Forum » Pomoč in nasveti » Obnovitev....
Obnovitev....
asdf5678 ::
Zanima me, ali je mogoče na kakšen način obnoviti fotografije, ki sem jih s trdega diska izbrisal že več mesecev nazaj?
Hvala
Hvala
bluefish ::
Lahko poskusiš z GetDataBack, vendar so možnosti minimalne oz. nične. Če so ti fotografije res pomembne, potem ti preostane le še prej omenjen "servis".
asdf5678 ::
Dobro. Kaj pa reševanje slik s spominske kartice iz fotoaparata? Vendar je že tudi bilo kar nekaj fotografij vmes na novo.....
uroszo ::
V kolikor na disk nisi nalagal večje količine podatkov je možnost, da dobiš podatke nazaj velika. V kolikor si disk precej polnil se podatki prepišejo.
http://www.ozvocenja.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | telemach - reklamacija računaOddelek: Mobilne tehnologije | 14534 (282) | tomlin |
» | Blockchain za fotografije (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 5680 (4212) | SmeskoSnezak |
» | Partnerko dobil radar (z mojim avtomobilom)Oddelek: Na cesti | 6157 (4827) | solatko |
» | Amazon ukinja shrambo z neomejeno kapaciteto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 15375 (12489) | mojster_joni |
» | Rabim podatke z mojega diska nujnoOddelek: Strojna oprema | 1250 (1044) | Ch4N93 |