» »

Študentski dom

Študentski dom

SkIDiver ::

No letos naj bi šel na fax. Ni še nič odločeno in me zanima glede študentskih domov. Doma mam prošnjo, na pol spovnjeno. Kaj se vpiše pod rubriko kam si se vpisu? Vpišeš svojo prvo željo al počakaš na razulatet oz sporočilo kam si sprejet in pol vpišeš notr v prošnjo? In seveda kako te opredelijo oz kam te nastanijo v katerga študenta. Jasno je da grem v Rožno dolino samo kako se lahko zborim za določen študentski blok? Men okol tega nč jasno:D

Tomi ::

Moj nasvet je, da če se le da, poskusi biti nekje zase, ker v študentu boš imel verjetno bolj malo možnost za resno delo. Vsaj vsi, ki jih poznam, in želijo resno delati, se pritožujejo, da ni ravno prijetno.
Če pa te še vedno mika, in bi rad prišel kam posebno, je pa tako, da če ne poznaš ravno direktorice (če si planinec, imaš to možnost), ali pa predsednikov iz vrst študentov, potem je pač samo sreča. Lahko pa jo imaš in prideš v nov blok.
metrodusa.blogspot.com

b ::

Bah.

Studentski domovi so postali v zadnjih 5 letih tako mirni, da je lahko vse kvazi-studente sram. Nobenih spontanih zurov vec, nic. Ko sem prvic zasel v naselje v Rozni dolini (okrog '94 ali '95) je bilo pa noro. Ampak tudi takrat so ljudje brez tezav naredili svoje fakse. Zanimivo, ne?

Dandanes se ti dogaja kvecjemu to, da te nekdo ob 8h zvecer prijavi zaradi preglasne glasbe. Ki mimogrede niti ni tako zelo glasna.

Noja, jaz sem se pred kaksnim letom izselil, ker sem imel pocasi dost tega zivljenja tam not. Standard je v starejsih blokih pod vsako kritiko. Je pa temu primerna tudi cena :-)

lp,
Borut.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Tihi študentski dom

Oddelek: Šola
115064 (4530) FormerUser
»

študentski dom lj (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Šola
12144830 (22562) Marat
»

Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7730831 (18456) St235
»

Študentski domovi v Ljubljani

Oddelek: Loža
434936 (3777) _marko
»

Kateri študentski dom naj izberem?

Oddelek: Šola
487088 (5843) starsplash

Več podobnih tem