Forum » Pomoč in nasveti » Čudno piskanje?
Čudno piskanje?
Ciklamen ::
Lep pozdrav.
Danes se mi je zgodil en nenavaden dogodek, namreč računalnik mi piska (čisto potiho), in medtem ko mi to piska računalnik zablokira (windows zmrzne, premikam lahko samo miško, ali pa tudi to ne). Sedaj sem vzel dol stranico, je malo bolje (prej nisem mogel niti v windows priti, mi je prej zablokiralo).
Računalnik je že star (čez 3 leta), komponente so malo starejše že, morda kaj povezano s tem?
Danes se mi je zgodil en nenavaden dogodek, namreč računalnik mi piska (čisto potiho), in medtem ko mi to piska računalnik zablokira (windows zmrzne, premikam lahko samo miško, ali pa tudi to ne). Sedaj sem vzel dol stranico, je malo bolje (prej nisem mogel niti v windows priti, mi je prej zablokiralo).
Računalnik je že star (čez 3 leta), komponente so malo starejše že, morda kaj povezano s tem?
- End of the Post ->
Ni nevem kako fejst, je pa malo zaprašen ja, čudno da se mi to komaj sedaj zgodilo, saj je isto zaprašen kot pred pol leta :)
- End of the Post ->
boogie_xlr ::
Prepihi ga mal s kompresorjem.
Če bo še naprej štekalo, ga pa totalno razdri, pa na matični prepihi slote dobr.
Možno pa je, da ti tudi disk kaj šteka.
Če bo še naprej štekalo, ga pa totalno razdri, pa na matični prepihi slote dobr.
Možno pa je, da ti tudi disk kaj šteka.
Ja sem pravkar ugotovil da je disk šel
Eno vprašanje samo, mi lahko kdo uploada nekje driverje za zvočno kartico Club3D Theatron DD (nekaj me njihova stran zajebava...)
Eno vprašanje samo, mi lahko kdo uploada nekje driverje za zvočno kartico Club3D Theatron DD (nekaj me njihova stran zajebava...)
- End of the Post ->
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus k52j ne deluje!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1165 (847) | uporabniik |
» | prenosnik se sam zapreOddelek: Pomoč in nasveti | 2094 (1577) | mattko777 |
» | Ugašanje laptopa med renderiranjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1551 (1290) | ncc2000 |
» | Ob sestavitvi komponent PC ne zalaufa pravilnoOddelek: Strojna oprema | 1883 (1460) | jest10 |
» | Problem z igranjem nekaterih igerOddelek: Pomoč in nasveti | 1435 (1050) | pero#3 |