Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik se ugaŠa
Računalnik se ugaŠa
mchess ::
Živjo mene pa zanima če mi lahko kdo kako pomaga imam acer prenosnik in se mi je začev preŽigati in ugaŠat na vsake 3 sekunde prosim za pomoč, kako se da to popraviti hvala.
- polepsal: OmegaBlue ()
BALAST ::
Sliši se kot da je tvoj prenosnik zrel za servis, vendar se lahko še malce poigraš, tako da iztakneš baterijo in ga priklopiš samo na napajalnik.
Če ugašanje izgine, potem je a)slaba baterija, b)slab polnilni čip za baterijo (greš kupit novo baterijo)
Če se napaka ponovi, potem je lahko a)operacisjki sistem v okvari (poizkusi z svežo inštalacijo), b)matična plošča je okvarjena (servis), c) pomnilnik RAM je v okvari (če nisi vešč odpiranja prenosnika priporočam servis, drugače pa lahko sam iztakneš vse RAM palčke in poizkusiš prvo eno, in vklopiš prenosnik, potem drugo) d)ventilator za hladilnik se ne vrti (odpreš, iztakneš in počistiš, če je pa mrtev, da se ga ne sliši ga pa na servisu zamenjajo)
Če ugašanje izgine, potem je a)slaba baterija, b)slab polnilni čip za baterijo (greš kupit novo baterijo)
Če se napaka ponovi, potem je lahko a)operacisjki sistem v okvari (poizkusi z svežo inštalacijo), b)matična plošča je okvarjena (servis), c) pomnilnik RAM je v okvari (če nisi vešč odpiranja prenosnika priporočam servis, drugače pa lahko sam iztakneš vse RAM palčke in poizkusiš prvo eno, in vklopiš prenosnik, potem drugo) d)ventilator za hladilnik se ne vrti (odpreš, iztakneš in počistiš, če je pa mrtev, da se ga ne sliši ga pa na servisu zamenjajo)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | LCD TV PhilipsOddelek: Zvok in slika | 1343 (1014) | mat xxl |
» | Nov polnilec za računalnik ne polni nove baterijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2318 (1400) | rose2288 |
» | Black screenOddelek: Pomoč in nasveti | 885 (687) | fr4nc |
» | bios se je zaklenilOddelek: Pomoč in nasveti | 1975 (1649) | TOP |
» | Nižanje porabe server računalnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 2038 (1260) | Pyr0Beast |