Forum » Mobilne tehnologije » Kako naštimam Opero na Omniji da mi bo delala preko wi-fi ja?
Kako naštimam Opero na Omniji da mi bo delala preko wi-fi ja?
Jankolovski ::
Živjo, zanima me kako naštimam opero na samsung omniji da mi bo delala preko wi-fi ja in da se ne bo skoz connectala prego gprs-a, ko probam surfat po netu, neke nastavitve so v sistemu opere vendar ne vem kako jih pravilno naštimati!
Hvala za razumevanje
Hvala za razumevanje
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
Jankolovski ::
Sm že ugotovu: main menu --> settings-->all settings-->wi-fi-->spodaj tab Network Adapters---> spremeniš my network card connets to: the internet (to more pisat), v operi pa naštimaš: prtisneš uno klukco gor ---> settings---> connections--> select network: the internet (automatically detect settings ne sme bit obkljukan)
To je to!
To je to!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Msn TEŽAVA...!!! čudna zadevaa...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1859 (1484) | d3n!5 |
» | MAC adresaOddelek: Omrežja in internet | 2644 (2274) | Self-Defence |
» | Spominsko požrešen NetLimiter?Oddelek: Programska oprema | 1613 (1380) | bastadu |
» | win 2k Pro; kako vzpostaviti kabelsko povezavoOddelek: Operacijski sistemi | 1366 (1210) | pivmik |
» | resitev: Kako nastavit routerOddelek: Omrežja in internet | 3060 (2754) | nicjasno |