Forum » Mobilne tehnologije » Apple i.Phone 3G
Apple i.Phone 3G
Agip ::
Pozdravljeni!
Zanimam se za nakup Applovega i.Phone-a in sicer 3G. Bral sem sicer da je baterija bolj kot ne slaba pa vseeno, ali je telefon vreden nakupa? Zanima me še kako je z nakupom, kolikor sem zasledil so večinoma uvoženi iz drugih držav, kako je pri tem z garancijo,itd.? Vnaprej hvala za nasvete o nakupu.
p.s. To temo se lahko uporablja tudi kot splošno o i.Phone 3G (če že ne obstaja,kolikor sem jaz prelistal forum nisem opazil nič posebnega napisanega o i.Phone-u 3G,če je kakšna tema že ustvarjena pa prosim moderatorje da le-to pobrišejo)
Lp, Agip!
Zanimam se za nakup Applovega i.Phone-a in sicer 3G. Bral sem sicer da je baterija bolj kot ne slaba pa vseeno, ali je telefon vreden nakupa? Zanima me še kako je z nakupom, kolikor sem zasledil so večinoma uvoženi iz drugih držav, kako je pri tem z garancijo,itd.? Vnaprej hvala za nasvete o nakupu.
p.s. To temo se lahko uporablja tudi kot splošno o i.Phone 3G (če že ne obstaja,kolikor sem jaz prelistal forum nisem opazil nič posebnega napisanega o i.Phone-u 3G,če je kakšna tema že ustvarjena pa prosim moderatorje da le-to pobrišejo)
Lp, Agip!
Meizu ::
Applovi produkti imajo worldwide warranty, tko da je garancija še najmanj za kar se lahko sekiraš.
Tilen ::
Niso pa niti priblizno tako funkcionalni kot nekateri drugi. Bluetooth ne dela ntii na novem 3GS.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
Eldar ::
Bluetooth ne dela samo na HACKANEMU iPhonu.
(Preberi dev team troubleshooting preden crackaš)
Toda tudi to je samo vprašanje časa.
Če te pa skrbi nedelovanje vseh BT profilov (kot je npr FILE sharing) si pa snami dol APP imenovano SweetTooth.
(Preberi dev team troubleshooting preden crackaš)
Toda tudi to je samo vprašanje časa.
Če te pa skrbi nedelovanje vseh BT profilov (kot je npr FILE sharing) si pa snami dol APP imenovano SweetTooth.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Eldar ()
Bor H ::
Wow, 16 ur pa še ni flejma. Zanimivo.
Ontopic: Zadeva ni tako zelo precenjena kot ljudje radi izpostavljajo, morš pa vedt v kaj se spuščaš. To ni "smartphone" to je "mediaphone", lahko pozabiš na miljone tweekov s katerimi boš prirejal vsako malenkost, boš mel pa dobro napravo za igre (ki jih je ogromno) in gledat filme ter poslušat glasbo. Pretehtaj dobr za kaj rabš mobitel, če hočeš čisto pisarno, WinMo, če ga ne maraš Symbian, če ti gre pa izključno za MP3 player in PSP v enem: iPhone.
Ontopic: Zadeva ni tako zelo precenjena kot ljudje radi izpostavljajo, morš pa vedt v kaj se spuščaš. To ni "smartphone" to je "mediaphone", lahko pozabiš na miljone tweekov s katerimi boš prirejal vsako malenkost, boš mel pa dobro napravo za igre (ki jih je ogromno) in gledat filme ter poslušat glasbo. Pretehtaj dobr za kaj rabš mobitel, če hočeš čisto pisarno, WinMo, če ga ne maraš Symbian, če ti gre pa izključno za MP3 player in PSP v enem: iPhone.
neres ::
boš mel pa dobro napravo za igre (ki jih je ogromno) in gledat filme ter poslušat glasbo.
AFAIK, iPhone ne podpira "standardnih" Xvid filmov, tako da bi moral te prekodirati, če jih hočeš gledat na iPhonu.
Iz tega vidika se bolj splača npr. kak Samsung Jet, ki ima tudi boljši zaslon.
Se mi zdi da so močne točke iPhona brskanje po spletu in -predvsem- veliko število aplikacij/iger. Seveda k temu pripomore zelo odziven touchscreen/vmesnik.
Definitvno se strinjam da moraš vedet za kaj boš uporabljal telefon (ali karkoli).
Seveda, ne podpira Xvid, Divx, mkv... AMPAK, sej jih skor noben drug mobitel tut ne, jih morš kr fajn iskat, ma pa lepo prednost da je tok razširjen da imajo praktično vsi softwerji prednastavljene profile za prekodirat video v njegov format. To je dost ugodno :)
Seveda, ne podpira Xvid, Divx, mkv... AMPAK, sej jih skor noben drug mobitel tut ne, jih morš kr fajn iskat, ma pa lepo prednost da je tok razširjen da imajo praktično vsi softwerji prednastavljene profile za prekodirat video v njegov format. To je dost ugodno :)
Moja Samsung Omnia jih podpira.
alexa-lol ::
Applovi produkti imajo worldwide warranty, tko da je garancija še najmanj za kar se lahko sekiraš.
seveda v drzavah kjer iphone tutdi legalno prodajajo....v sloveniji pac ne..najblizje je italija
Joj, jaki problem dandanes, poslat zadevo na najbližji servis v Italiji... Raje tako naredim, ker vem da bo Apple lepo zamenjal zadevo brez pardona, kot pa da se recimo pri Dinokompu jebem za pol manjšo poštnino 20x več časa - pa mogoče sploh ne dobim nove komponente/izdelka.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Meizu ()
V-i-p ::
Ne bi rad začenjal vojne, samo dezinformacij pa tudi ne maram. Vsak, prav vsak Symbian telefon predvaja divx in xvid filme in to z podnapisi vred, če hočeš. Koliko je pa trenutno Symbian telefonov? 130.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Predvaja že, ampak zahteva dovolj dobr procesor (ali dovolj nizko resolucijo), v praksi se za večino symbianov bolj splača met posebej prekodiran. Aja, pa mam Symbian.
Res je da ne rabim ravno ne vem kako zahtevnega mobilnika. Fajn je da je hiter na internetu,predvajanju muske in slikanju. Nisem ravno zahteven kar se telefonov tiče,ker se jih hitro naveličam to pa je zato kej gledam na imidž. Lepši kot je,bolj mi ugaja,ne glede na to ali je funkcionalno slabši kot drugi. Malo bom še premislil o nakupu. Mogoče se pa podam spet na Samsung (čeprav mi po pravici povedano Samsung ne diši) je pa dokaj ugoden kolikor ponuja(vsaj Omnia).
Lp,Agip!
Lp,Agip!
IceIceBaby ::
Če rabiš za surfat po netu je iPhone najboljša izbira. Za filme in glasbo je prav tako odličen. Za slikanje malo manj. Glede na to kar si napisal je iPhone kar primeren za tebe.
HTC Hero je malček prezasoljen z ceno.
Pomislil pa sem na HTC Touch Diamond,se ga na bolhi dobi že za 200-250€.
Pomislil pa sem na HTC Touch Diamond,se ga na bolhi dobi že za 200-250€.
borchi ::
na nemškem ebay-u je polno novih htc magicov (ca. 250 eur). je pa hardware, razen ohišja, kamere in spomina (288 vs. 192 v magicu), identičen herotovemu...
l'jga
Nisem še kupoval tako iz tujine preko spleta in mi tudi ne diši, raje dam kak ojro več,pa ga kupim v Sloveniji. Vem da ni ravno ekonomično,pa vseeno, bolj zaupam Sloveniji,čeprav je vsega živega tud pri nas :D
Desty ::
Ne bi rad začenjal vojne, samo dezinformacij pa tudi ne maram. Vsak, prav vsak Symbian telefon predvaja divx in xvid filme in to z podnapisi vred, če hočeš. Koliko je pa trenutno Symbian telefonov? 130.
Mi lahko prosim podaš link ali pa vsaj naslov S60 programa, ki poleg predvajanja DivX-ov zraven podpira tudi podnapise?
blackbfm ::
Vsak, prav vsak Symbian telefon predvaja divx in xvid filme
Seveda ja, če 3x zmanjšaš ločljivost in bitrate. Sicer pa nevem če sploh obstaja kakšen symbian telefon, ki je zmožen tekoče poganjat svoj UI, toliko o zmogljivosti..kar se tega tiče je apple brez konkurence.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Za Symbian še vedno načrtovani popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nokia / Symbian | 13868 (11706) | pleomax |
» | Symbian slab operacijski sistem za NokioOddelek: Mobilne tehnologije | 3102 (2572) | denabiker |
» | iPhone odgovoren za 50% prenosa podatkov v mobilnih omrežjih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 7840 (6351) | FastWIND |
» | Letos prodanih že 10 milijonov iPhonov? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15376 (11152) | techfreak :) |
» | kaj kupiti: SE p1i, n95, iphone (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 8543 (6312) | Nesta |