» »

Ena zanimiva težava prenosnika z grafično.

Ena zanimiva težava prenosnika z grafično.

Scorpia ::

No fantje stvar je taka, imam prenosnik (dell inspiron 2650) ki ima težave z prikazovanjem slike na ekranu. Tukaj lahko še vidite sliko
Na prvi pogled zgleda kot da bi bila sama grafična, ampak pri zagonu windowsa se vidi da je slika oz. pisava ni na svojem mestu. Recimo tista črta ki se premika, je del nje gor ali pa dol prikazan. V windowsih pa vse izgine, oz. črn ekran. No po hard resetu mogoče je treba 2x ponovit, pa stvar zalaufa. In lepo pride v windowsih in zdej že dobre pol ure dela, brez kakršnikolih anomalij na ekranu. Torej pregrevanje tukaj ni problem. Prej bi rekel da je z samim inverterjem nekaj narobe?
Seveda sem prenosnik že odprl in na moje začudenje grafična kartica ni bila pritrjena z nobenim vijakom in je pri odpiranju sama odpadla iz svojega podnožja (ni integrirana na matično). Torej ne izključujem možnosti da je tukaj prišlo do poškodbe. Me pa zanima kje pride pri tem prenosniku inverter, ali je v samem lcd-ju? Pa še na kerem podnožju je ta grafična ker na netu ni najdet kej o tem prenosniku več.
////

Pyr0Beast ::

Verjetno grafa.

Inverter je na dnu samega ekrana, pod LCD panelom.
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik zatemni sliko

Oddelek: Pomoč in nasveti
131194 (969) uporabniik
»

Prenosnik - ni slike

162933 (2772) solatko
»

POMOČ črta na monitorju

384830 (4158) matobeli
»

Težave z LCD zaslonom prenosnika (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
898513 (5898) denci
»

Težava z LCD-jem na prenosniku

222540 (2064) KTr1sk

Več podobnih tem