Forum » Omrežja in internet » Laptop ne najde omrežja
Laptop ne najde omrežja
Ma$terM|nd ::
Pozdravljeni
Imam problem, ki ga že cel dan ne znam odpraviti. Od prijatelja sem dobil prenosnik, da mu ponovno naložim windows XP. Problem pa nastane, ker prenosnik nikakor noče najti brezžičnega omrežja, čeprav sem pol metra stran od routerja. Moj prenosnik pa omrežje brez težav zazna in se nanj poveže.
Prenosnik ki ne zaznava omrežja je ASUS F5Z. Nanj sem naložil nanovejše gonilnike iz support strani. Windows je XP Home (ima original cd iz trgovine).
Mogoče kdo od vas ve kaj bi lahko storil.
Imam problem, ki ga že cel dan ne znam odpraviti. Od prijatelja sem dobil prenosnik, da mu ponovno naložim windows XP. Problem pa nastane, ker prenosnik nikakor noče najti brezžičnega omrežja, čeprav sem pol metra stran od routerja. Moj prenosnik pa omrežje brez težav zazna in se nanj poveže.
Prenosnik ki ne zaznava omrežja je ASUS F5Z. Nanj sem naložil nanovejše gonilnike iz support strani. Windows je XP Home (ima original cd iz trgovine).
damjan11 ::
Poglej če imaš wifi na prenosniku sploh vklopljen na nekaterih ga moraš vklopiti ročno.
Malo lovska ampak vseeno
Malo lovska ampak vseeno
johanblond ::
Pozdravljeni
Poskusi kaksšega od nasvetov, ki so bili omenjeni v tej temi.
WiFi - IBM ne najde SSID, ki oddaja
Sicer gre za IBM, pa vseeno.
PS: Jaz se vedno nisem nasel cas, da bi vse opcije poizkusil, tako da se vedno ne dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wireless network settingOddelek: Pomoč in nasveti | 1169 (888) | lopatca |
» | Statični ipOddelek: Omrežja in internet | 3991 (3664) | vratar |
» | Oddaljen nadzor!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3017 (2340) | r0ky007 |
» | Wireless problem!Oddelek: Omrežja in internet | 2275 (2163) | vbohinc |
» | Wireless problem!!!!Oddelek: Omrežja in internet | 1599 (1347) | Pyr0Beast |