» »

Laptop ne najde omrežja

Laptop ne najde omrežja

Ma$terM|nd ::

Pozdravljeni

Imam problem, ki ga že cel dan ne znam odpraviti. Od prijatelja sem dobil prenosnik, da mu ponovno naložim windows XP. Problem pa nastane, ker prenosnik nikakor noče najti brezžičnega omrežja, čeprav sem pol metra stran od routerja. Moj prenosnik pa omrežje brez težav zazna in se nanj poveže.

Prenosnik ki ne zaznava omrežja je ASUS F5Z. Nanj sem naložil nanovejše gonilnike iz support strani. Windows je XP Home (ima original cd iz trgovine).

Mogoče kdo od vas ve kaj bi lahko storil.

damjan11 ::

Poglej če imaš wifi na prenosniku sploh vklopljen na nekaterih ga moraš vklopiti ročno.
Malo lovska ampak vseeno

Ma$terM|nd ::

Je ja. Gori lučka. Pa še vedno ni omrežja :(

johanblond ::

Pozdravljeni

Imam problem, ki ga že cel dan ne znam odpraviti. Od prijatelja sem dobil prenosnik, da mu ponovno naložim windows XP. Problem pa nastane, ker prenosnik nikakor noče najti brezžičnega omrežja, čeprav sem pol metra stran od routerja. Moj prenosnik pa omrežje brez težav zazna in se nanj poveže.

Prenosnik ki ne zaznava omrežja je ASUS F5Z. Nanj sem naložil nanovejše gonilnike iz support strani. Windows je XP Home (ima original cd iz trgovine).

Mogoče kdo od vas ve kaj bi lahko storil.

Poskusi kaksšega od nasvetov, ki so bili omenjeni v tej temi.

WiFi - IBM ne najde SSID, ki oddaja

Sicer gre za IBM, pa vseeno.
PS: Jaz se vedno nisem nasel cas, da bi vse opcije poizkusil, tako da se vedno ne dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wireless network setting

Oddelek: Pomoč in nasveti
101169 (888) lopatca
»

Statični ip

Oddelek: Omrežja in internet
243991 (3664) vratar
»