Forum » Pomoč in nasveti » Obremenitev procesorja
Obremenitev procesorja
sosko1 ::
Imam težavo z obremenitvijo procesorja. Približno eno uro po tem ko prižgem računalnik se mi leta začne zelo čudno obnašat. Kar koli delam na njem se mi odziva v intervalih ( npr. ko premaknem miško po zaslonu mi ta ne teče lepo temveč preskakuje, isto je pri gledanju DIVIx ali pri gledanju katere koli druge video predstavitve) Če pogledam v Task maneger mi kaže konstantno obremenitev proocesorja 30 - 40 % čeprav ni zagnan noben program ( razen tistih stalni ki pa ne obremenjuje procesorja več kot 10 % ). Če takrat resetiram računalnik je potem spet nekaj časa vse v redu po priubližno eni uri pa so težave spet tu.
Imam celeron 433, plošča abit be6, 460 MB rama, Ati RADEON VE DH, 20 + 6 GB disk
Imam celeron 433, plošča abit be6, 460 MB rama, Ati RADEON VE DH, 20 + 6 GB disk
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Display driver has stopped...Oddelek: Pomoč in nasveti | 4288 (3683) | stricky |
» | Težave s HP 6735s (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7606 (5880) | jan01 |
» | Vprašanje glede predvajanja HD z PCOddelek: Zvok in slika | 972 (838) | nocnitic |
» | Gledanje .MKVjev preko prenosnika vs. HD predvajalnikaOddelek: Zvok in slika | 2173 (1958) | Invictus |
» | Filmi: 1080p ter graficnaOddelek: Zvok in slika | 2285 (1856) | bluefish |