Forum » Pomoč in nasveti » nastavitev resolucije na HP monitorju
nastavitev resolucije na HP monitorju
Baćjeee ::
Lep pozdrav,
mene pa zanima, kako bi lahko nastavil pravilno resolucijo na monitorju hp L908w. trenutno imam resolucijo naštimano na 1280 x 900, kar pomani, da mi slika ne pride ravno čez cel ekran, na monitorju pa je recommended nastavitev 1440 x 900, torej kako bi lahko to nastavil, kajti pod display settings mi ne da te možnosti resolucije.
Lp!
mene pa zanima, kako bi lahko nastavil pravilno resolucijo na monitorju hp L908w. trenutno imam resolucijo naštimano na 1280 x 900, kar pomani, da mi slika ne pride ravno čez cel ekran, na monitorju pa je recommended nastavitev 1440 x 900, torej kako bi lahko to nastavil, kajti pod display settings mi ne da te možnosti resolucije.
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Različna resolucija na 2 ekranihOddelek: Pomoč in nasveti | 1460 (1221) | xxurban |
» | Custom resolucijaOddelek: Programska oprema | 732 (525) | errhec |
» | Nova anketa: kakšno je razmerje stranic vašega monitorja? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 8419 (5649) | strictom |
» | Nastavljanje ločljivosti monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2250 (1906) | mat123 |
» | Kupujem monitor ! Kakšne izkušnje z Wide Screen monitorji ?Oddelek: Zvok in slika | 2705 (1901) | HyperKiller |