Forum » Strojna oprema » Računalnik se sam ugasne?
Računalnik se sam ugasne?
solorajder ::
Pozdravljeni
Imam problem. Občasno se mi dogaja da začne računalnik spuščati piske, po nekem času pa se samodejno ugasne. Po tem, ga ne moreš prižgati na gumbu za vklop(led dioda na matični plošči gori), ampak je potrebno na zadnji strani izklopit in vklopit glavno stikalo, potem pa se prižge z gumbom za vklop.
Je starejša mašina, matična plošča Asus P4S8X-X.
Kaj bi lahko bilo narobe?
LP
Imam problem. Občasno se mi dogaja da začne računalnik spuščati piske, po nekem času pa se samodejno ugasne. Po tem, ga ne moreš prižgati na gumbu za vklop(led dioda na matični plošči gori), ampak je potrebno na zadnji strani izklopit in vklopit glavno stikalo, potem pa se prižge z gumbom za vklop.
Je starejša mašina, matična plošča Asus P4S8X-X.
Kaj bi lahko bilo narobe?
LP
solorajder ::
Matična plošča oddaja piske če je kaj narobe, vendar piskov moje plate se ne da definirat, piska prosto po prešernu bi lahko rekel.
delfinus ::
Sumim pregrevanje. Najprej piska, ker je preseglo mejo opozarjanja za nevarno temperaturo. Ko pa trci ob mejo nevarne pa samodejno ugasne. Poskusi s stranico dol, preucaj hladilnike, vente, pihaj z njim z dodanim fanom in bos takoj videl, ce je pregrevanje vzrok.
lp, d.
lp, d.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (846) | d4vid |
» | Ali je za težavo kriva matična plošča?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1139 (931) | Hayabusa |
» | Črn zaslon ob zagonuOddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (1178) | roli |
» | Asus A7V600-X crknila ?Oddelek: Strojna oprema | 1141 (1011) | dustphoenix |
» | epox 8KTA3 WTF?Oddelek: Pomoč in nasveti | 740 (654) | zile |