Forum » Pomoč in nasveti » Cannon MP610
Cannon MP610
1309976 ::
Pozdravljeni!
Zagodel mi je printer. Imam zgoraj navedeni printer povezan na notebook (Vista Ultimate 32) preko USB. In kar naenkrat mi noče več zaznati povezave med printerjem in PCjem. Na printerju mi napišče naj ga povežem z PCjem preko usb in naj pc prižgem.
USB Kabel in konektor na PC sta ok ker sem sprobal povezavo na starega čb laserca in ga takoj zazna.
Torej mora biti nekaj narobe z Cannonom? Je šel usb priklop na printerju? Ima že kdo kakšne izkušnje s tem? Je kaka druga fora zadaj?
Lep pozdrav
Zagodel mi je printer. Imam zgoraj navedeni printer povezan na notebook (Vista Ultimate 32) preko USB. In kar naenkrat mi noče več zaznati povezave med printerjem in PCjem. Na printerju mi napišče naj ga povežem z PCjem preko usb in naj pc prižgem.
USB Kabel in konektor na PC sta ok ker sem sprobal povezavo na starega čb laserca in ga takoj zazna.
Torej mora biti nekaj narobe z Cannonom? Je šel usb priklop na printerju? Ima že kdo kakšne izkušnje s tem? Je kaka druga fora zadaj?
Lep pozdrav
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP fotokopirni stroj-povezavaOddelek: Pomoč in nasveti | 867 (642) | Daniel |
» | Instalacija printerjaOddelek: Strojna oprema | 1047 (895) | matjaz000 |
» | Novi USB-priključek bo obrnljiv (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Modifikacije | 23903 (20363) | [D]emon |
» | Dva računalnika in USB printerOddelek: Pomoč in nasveti | 5639 (5499) | Blup |
» | 1 printer 2 računalnika z usb priklopomOddelek: Pomoč in nasveti | 1485 (1371) | waters |