Forum » Pomoč in nasveti » Računalnik mi zmrzuje![:(]
Računalnik mi zmrzuje![:(]
Mateeej ::
Ali bi kdo vedel zakaj mi zmrzuje računalnik(ustavi se miška...moram ga resetirati)!
to se dogaja ko:
-gledam kakšne filmčke prek neta(včasih mi za trenutek zapiska v zvočnikih in takoj zmrzne)!
-z nekim programom sem testiral ram...vendar mi med testiranjem use ustavi oz. zablokira,PA ČEPRAV WINDOWS SPLOH NI NALOŽEN!!imam ram v 2 delih.testiral sem vsakega posebej,vendar mi pri obeh zablokira med testiranjem!
-med igranjem neke igrice preko interneta!
ALI BI KDO VEDEL S KATERO STROJNO OPREMO IMAM TEŽAVE?
to se dogaja ko:
-gledam kakšne filmčke prek neta(včasih mi za trenutek zapiska v zvočnikih in takoj zmrzne)!
-z nekim programom sem testiral ram...vendar mi med testiranjem use ustavi oz. zablokira,PA ČEPRAV WINDOWS SPLOH NI NALOŽEN!!imam ram v 2 delih.testiral sem vsakega posebej,vendar mi pri obeh zablokira med testiranjem!
-med igranjem neke igrice preko interneta!
ALI BI KDO VEDEL S KATERO STROJNO OPREMO IMAM TEŽAVE?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tesla na daljavo spremenila zavorne karakteristike vozil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 24319 (17137) | nejcek74 |
» | Priklop termostata na konvektorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4866 (3171) | T0RN4D0 |
» | Photoshop CS2 pobira pomnilnikOddelek: Programska oprema | 633 (571) | ALT |
» | Računalnik se ne prižge?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 974 (840) | Daedalus |
» | Osnovna plošča ASUS P4S333-VMOddelek: Strojna oprema | 1136 (1015) | Han |