Forum » Strojna oprema » Ink jet printerji - kartuše..
Ink jet printerji - kartuše..
ModriN96 ::
ker je najlaži na kartušah služt... napovnjene itak niso do konca, vsak jih je paprsiljen kupt če hoče printat ;)
GoldRakun ::
Jah ena pa stane četrtino cene printerja. Glede na to da vedno rabiš več kot eno.........
Mitja358 ::
Jaz kupujem že 1 leto nove printerje ko se kartuša sprazni. Tiskalnik Canon IP1800 + kartuše me pridejo 33€, kartuše pa skoraj 50€. LOL.
subby ::
ti je že kdo povedal, da so kartuše z novim tiskalnikom samo do polovice nafilane? ponavadi še manj...
zee ::
Kupis laserca, problem resen. Ce printas malo - crnobeli, sicer pa barvni tiskalnik, sploh pa zdaj ko niso vec tako perverzno dragi.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
x45 ::
Jaz kupujem že 1 leto nove printerje ko se kartuša sprazni. Tiskalnik Canon IP1800 + kartuše me pridejo 33€, kartuše pa skoraj 50€. LOL.
kr dobro.... kje je za to ceno ?
se da uspešno polnit kartuše ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: x45 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kje dobiti pigmentno barvo za tiskalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2421 (1945) | [D]emon |
» | Multifunkcijska naprava (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30731 (24429) | Bye |
» | Izklop avtomatskega čiščenja Canon IP4600Oddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1173) | -žiga- |
» | Test refillov za tiskalnike (Cosmo, Brane2, JR)Oddelek: Strojna oprema | 6309 (5202) | Fukomuko |
» | Cheap-Ass tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3934 (3358) | TheJack |