Forum » Pomoč in nasveti » Problem iz internetnim brskalnikom?
Problem iz internetnim brskalnikom?
tuned ::
V nobenem internetnemu brskalniku nimam online zvoka (npr. na youtube, metacafe...) Mislim da imam inštalerano vse potrebno: java, adobe flash player, adobe shockwave, k lite codeci, ampak zvoka še zmeraj ni. Kaj bi bilo to narobe?
Drugi problem je pa da mi na Avto.net ne prikaže nobenega oglasa.(Na Bolhi vidim vse oglase).
Prikaže se mi tole: P
Vsaka pomoč bi mi prišla prav.
LP
Drugi problem je pa da mi na Avto.net ne prikaže nobenega oglasa.(Na Bolhi vidim vse oglase).
Prikaže se mi tole: P
Vsaka pomoč bi mi prišla prav.
LP
ABX ::
a noben nč ne ve kaj bi to blo narobe?
Tvoj pc rabi eno generalno čiščenje.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
tuned ::
hahaha Sem najdel rešitev, ki je taka da spremenim v možnostih za zvok v naprimer v različne zvone zvoka: Room,Bathroom,City,Forest,Underwater,Arena... In potem imam zvok online (samo je malo čudn odvisen od nastavitve)
Samo če imam pa na navadni nastavitvi("none") mi pa ne dela. Tako da to je ZELO čudno. In ne najdem rešitve da bi mi normalno delalo.
Tukaj sem pa nastavil te različne možnosti zvoka:
Za Avto.net težavo pa še zmeraj nevem kaj ej narobe.
Samo če imam pa na navadni nastavitvi("none") mi pa ne dela. Tako da to je ZELO čudno. In ne najdem rešitve da bi mi normalno delalo.
Tukaj sem pa nastavil te različne možnosti zvoka:
Za Avto.net težavo pa še zmeraj nevem kaj ej narobe.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tuned ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avtolog.si (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Na cesti | 115350 (9417) | starfotr |
» | bolha.com - počasnaOddelek: Pomoč in nasveti | 4131 (2401) | Hayabusa |
» | Prodaja avtov na črno, preprodajalci (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 34396 (29598) | St235 |
» | Padanje Facebooka se nadaljuje, Apple postal najdražje podjetje vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 51744 (45889) | spirit |