Forum » Pomoč in nasveti » Tezave z internetom
Tezave z internetom
DaVidQ ::
Imam problem z vzpostavljanjem internetne povezave. Komponente so i7 920 in ASUS P6T (ostalo je nepomembno), naložen imam win 7 build 7264... Ko hočem vzpostaviti povezavo, mi pokaže sledeče tole včasih pa še tega ne, ampak samo to. Sem probal namestiti Visto Ultimate, Xp z nobenim ni šlo (sicer res da vse z travnika, ampak vsaj na enem bi moglo delat)... Zdi se mi pa čudno, ker mi je takoj ko sem win 7 naložil, povsem lepo vzpostavilo povezavo in nato še delalo lepo par dni. Potem pa dan pred dopustom zopet vrže error ven.
Čez 1 teden, pa zopet čudežno dela, a samo za nekaj ur (cca. 10). Danes sem use kablje samo preklopil na stari računalnik (AMD Sempron +3100, Win Xp), in stvar dela povsem normalno. Na i7 pa ne. Pozna kdo rešitev ali kaj lahko poskusim? :)
Čez 1 teden, pa zopet čudežno dela, a samo za nekaj ur (cca. 10). Danes sem use kablje samo preklopil na stari računalnik (AMD Sempron +3100, Win Xp), in stvar dela povsem normalno. Na i7 pa ne. Pozna kdo rešitev ali kaj lahko poskusim? :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čas vzpostavitve LAN povezaveOddelek: Omrežja in internet | 2730 (2130) | Invictus |
» | težave z linksys ruterjemOddelek: Pomoč in nasveti | 1019 (708) | RejZoR |
» | Prosim za pomoč - routerOddelek: Omrežja in internet | 1866 (1631) | lali12 |
» | Problem s Toshiba Satellite P300 in win7Oddelek: Strojna oprema | 827 (738) | polde66 |
» | Problem s vzpostavitvijo omrežja - AmisOddelek: Omrežja in internet | 1050 (902) | Meizu |