Forum » Pomoč in nasveti » Kondenzatorji
Kondenzatorji
ravior ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima ke bi se dalo dobiti kondenzator 6,3V 820µF...do sedaj sem klical po nekaj trgovinah(med drugimi tudi žarnica-celje) in so rekl da se neda dobit pa me zanima če kdo ve če se res neda al bi se dalo pa te trgovine tega pač nimajo?
Hvala
Mene pa zanima ke bi se dalo dobiti kondenzator 6,3V 820µF...do sedaj sem klical po nekaj trgovinah(med drugimi tudi žarnica-celje) in so rekl da se neda dobit pa me zanima če kdo ve če se res neda al bi se dalo pa te trgovine tega pač nimajo?
Hvala
gumby ::
A to rabiš za matično?
Potem glej, da bo prave vrste, torej Low-ESR in 105°C. Pa na isto velikost in raster ne pozabit, razne a-je-to variante spajkanja se znajo hitro maščevat...
Potem glej, da bo prave vrste, torej Low-ESR in 105°C. Pa na isto velikost in raster ne pozabit, razne a-je-to variante spajkanja se znajo hitro maščevat...
my brain hurts
Han ::
...lahko je tudi za višjo napetost, npr. 10 V. V nobenem primeru pa ne sme imeti nižje nazivne napetosti, ker ga bo kar hitro ali celo takoj razneslo!
Valvoline ::
12 voltne dobiš vsepovsod.
P.S. hint kšn avtoradio v okvari,daš ven elektrolitskih na izhodih ojačevalca,ponavad se gibljejo 700-1000mikrofarad 12v. Za silo.
P.S. hint kšn avtoradio v okvari,daš ven elektrolitskih na izhodih ojačevalca,ponavad se gibljejo 700-1000mikrofarad 12v. Za silo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Valvoline ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z usmernikomOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2773 (2523) | Pyr0Beast |
» | Vklop računalnika z GSM-om (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9490 (7125) | _pobesneli_ |
» | naviti fx5600 (asus)Oddelek: Navijanje | 986 (747) | Sba |
» | X800 GTOOddelek: Kaj kupiti | 2575 (1735) | RC14 |
» | Celeron 2 600@900Oddelek: Navijanje | 1501 (1253) | matevzm |