Forum » Pomoč in nasveti » Firefox in download helper
Firefox in download helper
DocRob ::
Oj!
Namestil sem download helper v Firefox po nekaj dneh se ni ni uklopil, kako naj ga zbrisem ali ponovno instaliram.
Ne vem ce sem bil jasen, upam da ne boste razumeli
Namestil sem download helper v Firefox po nekaj dneh se ni ni uklopil, kako naj ga zbrisem ali ponovno instaliram.
Ne vem ce sem bil jasen, upam da ne boste razumeli
DocRob ::
Oj!
Ne ven če bom prav opisal problem. Instaliral sem si downloadhelper in si lahko z raznih www strani vlekel (you-tube mojoflick...) razne stvari. Ne vem kaj sem storil ampak ne morem vec dowloadati muske oz. filmov ... Pobrisal sem firefox in ga ponovno inštaliral ponovno sem instaliral download helper.... Ostane ni samo se formatiranje
Ne ven če bom prav opisal problem. Instaliral sem si downloadhelper in si lahko z raznih www strani vlekel (you-tube mojoflick...) razne stvari. Ne vem kaj sem storil ampak ne morem vec dowloadati muske oz. filmov ... Pobrisal sem firefox in ga ponovno inštaliral ponovno sem instaliral download helper.... Ostane ni samo se formatiranje
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako video iz youtube preneseš na diskOddelek: Loža | 4367 (3774) | MrStein |
» | Firefox 16 - sesuvanje programaOddelek: Programska oprema | 1195 (993) | kabana |
» | URL in youtubeOddelek: Zvok in slika | 1650 (1551) | revvs |
» | Quick time 7 v Quick time ProOddelek: Programska oprema | 1689 (1417) | ABX |
» | Kako sneti posnetek s strani 24ur.comOddelek: Pomoč in nasveti | 5251 (4605) | aco111 |