Forum » Igre » call of duty 4 problemi
call of duty 4 problemi
knapec ::
jz mam en problem s call of duty 4 MP in sicer ko jz igram mi se mi monitor sam ugasne in prižge nazaj medtem srvr dela naprej zato ostali igralci lahko igrajo ko se slika spet pokaže mi neki časa kaže da se je internet izklopu pol pa dela naprej normalno to se nardi usakih 2-5 min
če se komu sanja kaj je lahko narobe nej prosm pove hvala
če se komu sanja kaj je lahko narobe nej prosm pove hvala
bajsibajsi ::
Najverjetneje gre pri tebi za dve razlicni tezavi, ki med seboj nista povezani, IMO. Ugasanje monitorja gre najbrz za hardversko napako oz. mogoce samo za probleme z graficnimi gonilniki. Medtem ko je izguba konekcije zgolj le-to in nic drugega, izguba internetne povezavo med tabo in gostujocim COD streznikom; razlogov za to pa je lahko nesteto ( s tvoje ali gostujoce strani oz. nekje umes). Downloadanje/uploadanje medtem ko igras, WiFi povezava..itd. Najboljse je, da preveris stanje internetne linije saj se to najbrz ne dogaja samo pri igranju CODa. Ce se dogaja izkljucno samo pri igranju COD na razlicnih streznikih, pa ti lahko ze npr. komanda "/cg_drawLagometer 1" ki jo vpises v konzolo sproti prikazuje kako je s povezavo med tebo in trenutnim COD streznikom.
knapec ::
Izguba konekcije se mi zgodi samo takrat ko se monitor ugasne to pa se dogaja samo pri igranju cod4 mp in sp in pri igranju cod2 mp in sp.
Noheadman ::
Updatej grafične driverje, pa poglej kakšne so minimalne zahteve za delovanje grafične kartice(power supply), ker je zelo možno da se ti grafična pregreva če nimaš dovolj močnega napajalnika.LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Noheadman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74790 (17556) | tropico2078 |
» | Gaming miška za male pare (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 17155 (15391) | jstsemcar |
» | Gretje grafične in glasen CPU? Prosim pomoč.Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4562 (3705) | Vajzi |
» | Ali so tele temparature normalne?Oddelek: Strojna oprema | 649 (649) | DOOM_er |
» | Vse o pingu (pri igrah)Oddelek: Omrežja in internet | 2172 (1825) | 64202 |