» »

Rdeče pikice na LCD TVju

Rdeče pikice na LCD TVju

KoMar- ::

Zvezano imam prek HDMI, pikice pa se pojavijo recimo parkrat na mesec na temnih scenah - tudi, če slika miruje.

Video: http://www.shrani.si/?2n/hP/25Yk3KBe/mo...

To je menda nek problem z voltažo LCD panela, ve kdo kaj več o tem in ali obstaja kak "quick fix"?

RuN ::

A se to pojavlja na vseh sourcih?

Jp, celo na DVB-T tunerju. Pač s samim panelom je nekaj narobe. Sej huda panika ni, ker se zadeva res pojavi samo parkrat na mesec za kako minutko ali dve, ampak vseeno je čudno.

Scorpia ::

Če se da tv-ju nadgrejevat firmware, bi to naredil. Ker se mi zdi bolj problem programske napake, sam to početje je na lastno odgovornost. Dober preberi če je za tvoj tv.
////

Novejši firmware obstaja, ampak kot sem po tujih forumih zasledil, se ga ne da downloadat, ampak ga pride serviser nadgradit. Seveda to v Sloveniji ne bo šlo...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

Kaj maš to za en TV?

Samsung LE46M87

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KoMar- ()

"I have a Samsung 42" Plasma and I was getting pink dots (though I suppose they could be seen as red) . I called Samsung and they sent someone out and he fixed the problem. He said the voltage needed to be adjusted. He said with some plasmas, when they settle into the tempature of the home they sometimes get the dots and the voltage needs to be adjusted. I hope this helps someone."

Pokliči servis innaj odpravijo napako.

Nimam plazme, ampak LCD.

bluefish ::

no, v vsakem primeru kliči na servis.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj je moral oditi Boeingov izvršni direktor

Oddelek: Novice / Ostale najave
399321 (6184) AndrejO