Forum » Zvok in slika » Problemi z z-680
Problemi z z-680
Cancer ::
Prejšnji teden sem nabavil rabljene Logitech zvočnike z-680. Priključim zvočnike in bil čisto vesel kako bodo zvočniki "sekali". Toda ko začnem predvajati glasbo, so zvočniki tako tihi. Sem mislil, da je kaj narobe z priklopom. šel v trgovino in nabavil koaksialni kabel. Toda še vedno nič. Zvočniki so še vedno precej tihi. Šele ko dam glasnost nekje na polovico začnejo zvočniki bit glasni. Drugače pa imam vse v winsih naštimano naglas.
kaj bi lahko bilo narobe?
kaj bi lahko bilo narobe?
msjr ::
Hm, ne vem če ni pri teh zadevah že vse digitalno, pri starih feršterkerjih je pomagalo če spucaš potenciometer (gumb volume), tako da ga vrtiš levo desno nekaj časa. Tako spraviš ven morebitno svinjarijo.
Kron ::
Probaj še priklopit zvočnike na kakšen drug vir, da preveriš če so slučajno vseeno krive nastavitve na računalniku.
=**=C64=**=
Cancer ::
Sem priklopil na bratov računalnik, pa so še vedno bili tihi.
Tako čudno se mi zdi use skupaj. Ko sem jih prvič priklopil je bilo do polovice precej tiho, sedaj ko pa dam glasnost na polovico pa so zvočniki veliko bolj glasni kot prej. Kot da bi se mogli samo zagreti.
Tako čudno se mi zdi use skupaj. Ko sem jih prvič priklopil je bilo do polovice precej tiho, sedaj ko pa dam glasnost na polovico pa so zvočniki veliko bolj glasni kot prej. Kot da bi se mogli samo zagreti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočniki in hrupOddelek: Strojna oprema | 1014 (837) | Thuban |
» | Zvok TV-ja na domači kinoOddelek: Zvok in slika | 901 (781) | delfinus |
» | Komarjevo zvonjenje (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7517 (5073) | OwcA |
» | hisni kino - lastniki Onky-jev -prosim za pomocOddelek: Zvok in slika | 1562 (1394) | BluPhenix |