Forum » Loža » Dopust
Dopust
tec ::
No, ravno sem dobil en teden dopusta in me zanima, kam naj se odpravim? Namen se imam vozit po hrvaski in prespati v sotoru, pac kjer bom nasel kaksen lep prostor. Torej, ce ima kdo tovrstne izkusnje, bi prosil za kaksno informacijo v katero smer se splaca it, kje je lepa in umirjena pokrajina pa cim manj civilizacije.
Hvala
Hvala
acookook ::
Torej sem pred isto dilemo in me zanima kam bi lahko šeu brez družbe? (Ne, mtosev ne pride v poštev za družbo tip je mrtu). Lokacija je kar koli v bližnji okolici Slovenije. Problem je ker v prvi vrsti iščem nekaj "kar me bo zaposlilo", da odmislim manjka družbe, pa tudi kaj poškljocnil bi rad? Kam kaj lahko šel?
.
val46 ::
Teh zadev...kam naj grem, tudi sam nisem nikdar razumel. Kako naj mi, ki te ne poznamo in ne vemo kaj te zanima, predlagamo, kaj naj počneš? Ti sam veš, kaj te zanima in kaj ti je všeč, pol se pa odpravi iskat to zadevo.
MIHAc27 ::
Pejt v Avstrijo - Tirolski konec, kupi si Karten Card za 1 teden. Obišči vse kar je zastonj. Bo 1 teden premalo.
OutOfTheBox ::
Torej sem pred isto dilemo in me zanima kam bi lahko šeu brez družbe? (Ne, mtosev ne pride v poštev za družbo tip je mrtu). Lokacija je kar koli v bližnji okolici Slovenije. Problem je ker v prvi vrsti iščem nekaj "kar me bo zaposlilo", da odmislim manjka družbe, pa tudi kaj poškljocnil bi rad? Kam kaj lahko šel?
Inštaliraj World of Warcraft, če želiš da dopust mine še preden se je začel. Če hočeš biti produktiven pa lahko začneš s kakšnim side hobijem, ki ti dolgoročno prinese kaj cekinov.
acookook ::
Teh zadev...kam naj grem, tudi sam nisem nikdar razumel. Kako naj mi, ki te ne poznamo in ne vemo kaj te zanima, predlagamo, kaj naj počneš? Ti sam veš, kaj te zanima in kaj ti je všeč, pol se pa odpravi iskat to zadevo.
Gre se predvsem za to, ker uradne strani ne promovirajo aktivnosti, ki so mogoče prisotne na lokaciji, so pa rezervirane z manjši krog ljudi. Primer v lendavskem koncu je https://www.instagram.com/lendava_mtb_t..., ki so traili legalizirani in je trebal kar nekaj časa, da so iz instagrama spravili na "uradno" promocijsko stran Lendave...pred tem je bilo enkrat omenjeno v novicah/sem naključno šel mimo.
Konkretno me zanima kakšnih pa aktivnosti, ki bi jih lahko sam šel izvajat v okolici Celja (ja vem poplave.....).
Tak približno bi šel v muzej motociklov, kaj peš v logarsko dolino pol pa me že malo zmanjka kaj bi lahko. V tropski hiši sem bil lani....Ajd še k fontani piva bi šel kaj spit, če je kaj 0.0.......v Laško pa raje ne......
Zanimalo bi še kakšno plezanje oz. kakšen tečaj plezanja, pred kratkim začel na balvanih. kolko vem je tam plezalna stena Žohar, ne vem pa koliko je vodena opcija za začetnika.
.
Miki N ::
BCSman ::
2002 to so bili še stari dobri časi, danes si hrvaško privošči samo še višji srednji razred.
kiFni ::
en teden ni nič...
nabavi plato pira, zalaufaj travnik infire in filmski maraton.
če zmanjka pira, greš po še... filmov ne bo zmanjkalo....
nabavi plato pira, zalaufaj travnik infire in filmski maraton.
če zmanjka pira, greš po še... filmov ne bo zmanjkalo....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Študent naj bo ali Kako in kam na fakulteto!!! (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Šola | 360903 (23095) | nejc_nejc |
» | [PF] Programi za izpopolnjevanjeOddelek: Šola | 1752 (1450) | Raptor F16 |
» | Knjige, ki so pustile pečat (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 13521 (11270) | BigWhale |
» | Družboslovna informatikaOddelek: Šola | 7223 (1856) | ales85 |
⊘ | Dolgcas - Kaj poceti v zivljenju? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11360 (7196) | jype |