Forum » Mobilne tehnologije » efs mediabuilder lg problem
efs mediabuilder lg problem
MeDvOde ::
prosim nujno pomoč
na telefon lg ku990 viewty sem hotel naložiti teame meneger, kar mi je uspelo vendar mi teme zasedejo preveč prostora v notranjemu polnilniku!! vse bi bilo ok če mi efs media builder nebi vedno ko hočem priklopiti telefon in izbrisati nekaj tem napiše "NO SUCH FILE OR DIRECTORY"
prosim vse ki vejo kaj bi lahko bilo narobe pomagajo
lp!!
na telefon lg ku990 viewty sem hotel naložiti teame meneger, kar mi je uspelo vendar mi teme zasedejo preveč prostora v notranjemu polnilniku!! vse bi bilo ok če mi efs media builder nebi vedno ko hočem priklopiti telefon in izbrisati nekaj tem napiše "NO SUCH FILE OR DIRECTORY"
prosim vse ki vejo kaj bi lahko bilo narobe pomagajo
lp!!
sej to sm nardiv samo js ne morm pridt v notranji pomnilnik!!
sedaj me pa skrbi da če ga dam v popravilo garancija morda ne bo upoštevana!!!
lp!!
a res nuben neve kaj bi lohk blo???
sedaj me pa skrbi da če ga dam v popravilo garancija morda ne bo upoštevana!!!
lp!!
a res nuben neve kaj bi lohk blo???
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MeDvOde ()
z3ro ::
nis nardiu backupa? če si ga backupaj pa probaj še enkrat..če ne maš pa čudn firmware in TM ne bo deloval.
lp
lp
ne razumeš!!
men teame meneger deluje čist dobr, samo preveč placa na notranjemu pomnilniku zasede zato hočem ene par tem zbrisat vendar ne morm priti ponovno notr!!
lp!!
men teame meneger deluje čist dobr, samo preveč placa na notranjemu pomnilniku zasede zato hočem ene par tem zbrisat vendar ne morm priti ponovno notr!!
lp!!
hekerneo ::
Jas imam enak problem z telefonom, kaj mi lahko poveš kako si rešil težavo da ti sedaj zazna directory in tole stvar.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel Firefox 58 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 19818 (13574) | Ales |
» | Simobil Silvester - kateregaOddelek: Mobilne tehnologije | 3996 (2680) | gusto |
» | Alcatel 910 ne pusti premikat aplikacijOddelek: Pomoč in nasveti | 2278 (2162) | OmegaBlue |
» | Nokia vs. samsungOddelek: Mobilne tehnologije | 2645 (2205) | Lonsarg |
» | Video kameraOddelek: Kaj kupiti | 1348 (1193) | JayKay |