Forum » Pomoč in nasveti » Težave z internetom
Težave z internetom
slo114 ::
Imam problem: moja internetna povezava ne deluje več! Ta problem se je pojavil 5 dni nazaj.Takrat mi je pisalo local area connection cable is unplugged.preveril sem vse kable vsi so povezani.mislil sem da je virus a to je imelo svoje posledice: po skeniranju sem odšel pod control panel>network connections> kaj vidim:niti ene connection! Želim ustvariti novo in mi napiše unable to create the specified connection.this can be caused by insufficient memory or not enough disk space. Prosim za pomoč.Hvala!
Tilen ::
V kolikor ti ne zazna mrežne kartice je lahko le ta fuč. Tisto drugo, da imaš premalo spomina, je bolj malo vrjetno vendar vseeno preveri.
Lahko se je pa sfuzlalo gonilnikom za mrežno kartico. Poskusi reinstall.
Lahko se je pa sfuzlalo gonilnikom za mrežno kartico. Poskusi reinstall.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
slo114 ::
Sem probov drugo mrežno samo je isto... Trenutno sem na mobitelu.Samo zakaj ne morem nares nove povezave?
Nč nisem še popravu :-(
Nč nisem še popravu :-(
Zgodovina sprememb…
- spremenil: slo114 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zaradi mreže se mi tresejo možganiOddelek: Pomoč in nasveti | 3033 (2049) | Cervantes |
» | Velik problem z internetomOddelek: Omrežja in internet | 2123 (1879) | #000000 |
» | Internet v studentskem domu po eni uri neha delatiOddelek: Omrežja in internet | 1713 (1398) | Ashrack |
» | nov pc, kako z internetomOddelek: Omrežja in internet | 1700 (1437) | MTB |
» | Ne dela internet na enem računalnikuOddelek: Omrežja in internet | 3993 (3789) | imagodei |