Forum » Pomoč in nasveti » Problem z gmailom
Problem z gmailom
PacificBlue ::
Pozdravljeni,
Imam en zoprn problem z gmailom, pa niti ne vem ali je to problem od gmaila ali od uporabnikov..V glavnem stvar je sledeča..moj email(gmail) naslov je sestavljen iz imena in priimka in ena druga oseba(v bistvu je privatnik) ima enak ime in priimek kot jaz, ter iz tega tudi zelo podoben gmail naslov. No in jaz dobivam občasno emaile, ki bi morali biti namenjeni njemu. Stvar me niti ne bi kaj preveč motila, če ne bi šlo za zelo zaupne podatke firme, ter ostalih kooperantov.Kaj mi je storiti?:)
P.s
Parkrat sem že odpisal, da dobivam emaile ki niso namenjeni meni, pa so mi dejali naj jih izbrišem, ker gre za zaupne podatke, ampak jaz to kljub temu še vseeno dobivam(pa ne vedno od istih).
Imam en zoprn problem z gmailom, pa niti ne vem ali je to problem od gmaila ali od uporabnikov..V glavnem stvar je sledeča..moj email(gmail) naslov je sestavljen iz imena in priimka in ena druga oseba(v bistvu je privatnik) ima enak ime in priimek kot jaz, ter iz tega tudi zelo podoben gmail naslov. No in jaz dobivam občasno emaile, ki bi morali biti namenjeni njemu. Stvar me niti ne bi kaj preveč motila, če ne bi šlo za zelo zaupne podatke firme, ter ostalih kooperantov.Kaj mi je storiti?:)
P.s
Parkrat sem že odpisal, da dobivam emaile ki niso namenjeni meni, pa so mi dejali naj jih izbrišem, ker gre za zaupne podatke, ampak jaz to kljub temu še vseeno dobivam(pa ne vedno od istih).
I’m out.
:3
Predvsem upaj, da tudi on ne dobiva mailov, ki so namenjeni tebi.
Ta je pa huda ja. Upam da res ne...
I’m out.
Hm še vedno se dogaja, da dobivam mejle, ki niso namenjeni meni.Prav danes sem dobil mejl učiteljice, ki poučuje hčerko te osebe, s katero si delima zelo podoben email naslov.Še malo pa bom vedel več o tej osebi, kot ona sama
I’m out.
Pošiljatelj napiše prav email naslov..sem šel pogledat par takšnih emailov in pri vseh je pravilno napisan.
I’m out.
Sem pa ravnokar našel to firmo, in ta privatnik uporablja email sestavljen iz priimka in imena, moj je pa iz imena in priimka(enakega). Torej verjetno gre za to,da se folk zatipka..ali je pa tudi možno, da gmail zaradi tega kaj zafrkne?
I’m out.
zzan ::
Čisto enostavno...zamenjaj mail, oz odpri drugega. Namesto recimo najprej tvoje ime pa potem priimek, obrni vrstni red pa obvesti vse, ki imajo tvoj mail, da imaš pač drug naslov. Malo zoprno, vem....ampak jaz bi že naredil tako :)
huek111 ::
Zakaj bi ga menjal? Naj ga tisti privatnik če pošta tako pomembna, sicer pa ne vem zakaj zaupne podatke pošiljajo nezavarovane po mailu!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: huek111 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gmail in preveranti: pike so pomembne (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23472 (17189) | AštiriL |
» | Gmail (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25215 (11845) | donvito |
» | najdi e-mailOddelek: Pomoč in nasveti | 3983 (3911) | St235 |
» | Kako do lastnika email naslova?Oddelek: Omrežja in internet | 7600 (6761) | techfreak :) |
» | Ne vpišite pravega e-maila na mimovrste.comOddelek: Kaj kupiti | 4995 (3299) | mimovrste=) |