Forum » Strojna oprema » Acer 10" netbook, proc. na 100%
Acer 10" netbook, proc. na 100%
Zurbum ::
Imam Acer netbook N280 10". Opazil sem, da mi potem, ko zaprem dol ekran, processor skoči na 100%. Z uporabo VNCja sem preveril kateri proces tolko žre in gre za System. Takoj, ko ponovno odprem ekran, je spet vse OK (99% idle time).
Je še kdo opazil kaj podobnega? Ali ima to težavo le Acer?
Je še kdo opazil kaj podobnega? Ali ima to težavo le Acer?
- spremenil: Zurbum ()
Izgleda, da zadnji BIOS update reši zadevo. Zaenkrat deluje ok, bomo videli kako bo čez nekaj časa.
Po 12h urah stvar še vedno deluje :)
Svetujem ostalim, ki imajo omenjeni netbook, da preverijo namreč, če sam ne bi uporabljal VNCja, verjetno tega sploh ne bi opazil in bi se proc mučil na veliko, pa tudi ostali programi bi imeli težave.
Svetujem ostalim, ki imajo omenjeni netbook, da preverijo namreč, če sam ne bi uporabljal VNCja, verjetno tega sploh ne bi opazil in bi se proc mučil na veliko, pa tudi ostali programi bi imeli težave.
Ne, gre se za "System" process. V task managerju je processor skočil na 100% in ostal tam, ventilator je začel delati na max...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razlika med primarno in logično particijo?Oddelek: Operacijski sistemi | 3798 (3318) | MrStein |
» | System idle process porabi veliko cpu-jaOddelek: Operacijski sistemi | 1507 (1298) | Izi |
» | Težava z miško na prenosnikuOddelek: Pomoč in nasveti | 3321 (3249) | Kla_Man |
» | NVidia kupuje VIA Tehnologies?Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 4774 (3775) | Jst |