Forum » Hlajenje in modifikacije » hlajenje procesor
hlajenje procesor
lebang1 ::
Imam matično ploščo: Gigabyte ga-ma770-ds3 770
in procesor: athlon 64 x2 60000+ box am2
Pa je sedanje hlajenje na procesorju preslabo, saj se kar naprej ventilator zaganja do konca, igraš novejšo igro do 1 ure pa se napiše čez cel zaslon da je sistem u kurcu...
Rabim bolše hlajenje( pa tišje tudi)
Mi kaj priporočate?
sam sem gledal tole:
zalman
in procesor: athlon 64 x2 60000+ box am2
Pa je sedanje hlajenje na procesorju preslabo, saj se kar naprej ventilator zaganja do konca, igraš novejšo igro do 1 ure pa se napiše čez cel zaslon da je sistem u kurcu...
Rabim bolše hlajenje( pa tišje tudi)
Mi kaj priporočate?
sam sem gledal tole:
zalman
Valvoline ::
Raje nabavi mal boljši procesor. Zej so zunaj novi x2 athlon in phenom,performanse precej izboljšane napram tvojega 6000+,segrevajo se občutno manj.Seveda če plata podpira.
BALAST ::
Brat ima doma Athlon 64 x2 6000+ z original hlajenjem od AMD, pa je zelo tiha kombinacija.
Verjetno ti ropotanje prihaja od ventilatorja grafične kartice, kar lahko preizkusiš da zaženeš kakšno 3D igro in z nogavico ali rokavico na roki ustaviš za trenutek ventilator na grafični in procesorju.
Katero grafično pa imaš v sistemu?
Verjetno ti ropotanje prihaja od ventilatorja grafične kartice, kar lahko preizkusiš da zaženeš kakšno 3D igro in z nogavico ali rokavico na roki ustaviš za trenutek ventilator na grafični in procesorju.
Katero grafično pa imaš v sistemu?
axee ::
(sta zelo blizu)
Će neboš navijal nima veze katerega od teh vzameš, dobiš pa pri Mugen-u zanesljivo najtišji možen ventilator.
Će neboš navijal nima veze katerega od teh vzameš, dobiš pa pri Mugen-u zanesljivo najtišji možen ventilator.
TOP ::
Kar se tiče Mugen 2 pa Thermaltake je škoda zgubljat besed.Thermaltake je bolši in to precej 5 stopinj v Idl v Loadu pa 8.Sam če ne navijaš je itak brezveze je pa Mugen 2 Best Bay za ta denar.Ker Thermaltake je pa drag,ker moraš še dokupit vent.Za tvoj sistem vzemi Mugen2,če pa ne misliš navijat vzem še kaj cenejšega,ker ti ne igra vloge.Kakšen Friter od AC je čist dovolj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU temperatureOddelek: Pomoč in nasveti | 3648 (2221) | solatko |
» | Gamer PC za max 600 € (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10828 (9297) | NSA Agent |
» | Navijanje AMD Phenom II X3 8450 VPRAŠANJE? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4557 (3419) | DJ MartiNi |
» | I7 920 in Mugen 2 ... high temp? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 9465 (6470) | axee |
» | hladilnik za amd procesor socket am2+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2352 (2003) | KuhaR |