Forum » Operacijski sistemi » zagon XP-jev...
zagon XP-jev...
bodom ::
zio.
iscem po forumih pa nikjer ne najdem odgovora...danes sm dobu ADSL in odkar ga laufam, se mi masina takoj ko nalozi winse mal zasteka..za ene pol minute do minute. pol dela vse ok... a mi lohk kdo pove zakaj?
laufam pa samo norton antivirus brez kaksnega firewall al kej podobnga...in sm tud prodal nortona disablat, pa ne pomaga.
please help!
LP
iscem po forumih pa nikjer ne najdem odgovora...danes sm dobu ADSL in odkar ga laufam, se mi masina takoj ko nalozi winse mal zasteka..za ene pol minute do minute. pol dela vse ok... a mi lohk kdo pove zakaj?
laufam pa samo norton antivirus brez kaksnega firewall al kej podobnga...in sm tud prodal nortona disablat, pa ne pomaga.
please help!
LP
- premaknil: andrej ()
SLOWWWeb.net ::
Jop, to pa zaradi tega, da sistem postavi mrežo. Saj je to pri vsem enako.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
ja ok, sej ne bom umrl zarad tega sam...en frend ma glih tko ADSL, ma pa winse 98 in se mu stvar normalno zalaufa?
sam ne mi rect d nej dam gor 98-ke?
thanx
LP
sam ne mi rect d nej dam gor 98-ke?
thanx
LP
hornet: hvala...sm najdu na tistm linku en post...
zdej mi zalaufa brez problemov in gre takoj na net
LP
zdej mi zalaufa brez problemov in gre takoj na net
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bodom ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms blast ali zakaj se mi sistem ugaša po eni minuti? (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 40539 (15521) | brainiac20 |
» | Win XP --> nenadni restartiOddelek: Operacijski sistemi | 1801 (1237) | CaqKa |
» | slab zakon Xp + lanOddelek: Pomoč in nasveti | 1646 (1251) | Krmec |
» | pocasni zagon winXPOddelek: Operacijski sistemi | 2415 (1870) | Lunik |
» | Je z mojim računalnikom nekaj narobe?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2139 (1539) | AtaStrumf |