» »

Najcenejša brezžična tipkovnica

Najcenejša brezžična tipkovnica

subby ::

pozdravljeni,
zanima me, katero brezžično tipkovnico in kje bi se dalo dobit najceneje
lahko je totalno škrt roba, gre se mi samo da je tipkovnica in da je brezžična ter čim cenejša

waters ::

Če se ne motim imaš tipkovnico in miš Logitech v Interšparu za 36 evrov. LP

barbarpapa1 ::

Pozdrav

Moja hčera si je omislila naslednji komplet:

href="http://www.comshop.si/Article.asp?artic...

(zakaj zadeva za vstavljanje povezav ne dela, kot bi morala? (Firefox 3.5))

Zadeva ni ravno v špici izdelkov, ni pa tudi čisto pri dnu. Bi rekel, da gre za kar dobro razmerje lasnosti/denar. Edino dolgoročno priporočam polnilec za AA baterije (tipkovnica potrebuje 2 kosa za delovanje, prav tako miška), saj jih je miška "pokurila" v mescu in pol....

LP

Jože

Zgodovina sprememb…

mtosev ::

Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013

subby ::

hvala mtosev, najcenejše kar sem sam našel je v 8,5€ v kompletu z miško.. sicer bi dosti raje videl kakšno brez dodatnih tipk, ampak tako dvomim, da bi še kje našel

SmukY ::

Ne bi ravno rad odpiral nove teme, zato si bom izposodil to - kakšno imate mnenje o paketu MX-5500 z Revolution miško? Si lastim Wave zdej, pa moram nujno menjat na tišjo tipkovnico, ker bosta sestra in mati znoreli zaradi klofanja. In me zanima, če je ta MX-5500 tipkulja tiha? Sej bi vzel ta UltraX, a me kar mine, če pomislim na enter ki je zaradi International verzije manjši ... Ne vem, kaj si misli Logitech.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: SmukY ()

Okapi ::

Tisto, ki jo predlaga mtošev, že kakšne 4 leta uporabljam v dnevni sobi, za HTPC, in glede na svojo nenormalno nizko ceno je v vseh pogledih super.

O.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Okapi ()

arozma ::

Ne bi ravno rad odpiral nove teme, zato si bom izposodil to - kakšno imate mnenje o paketu MX-5500 z Revolution miško? Si lastim Wave zdej, pa moram nujno menjat na tišjo tipkovnico, ker bosta sestra in mati znoreli zaradi klofanja. In me zanima, če je ta MX-5500 tipkulja tiha? Sej bi vzel ta UltraX, a me kar mine, če pomislim na enter ki je zaradi International verzije manjši ... Ne vem, kaj si misli Logitech.

Si lastim žočno verzijo tipkovnice ki jo je že barbarpapa1 omenil (http://www.enaa.com/oddelki/racunalnist... in moram rečt da so tipke zelo tihe. Edino space je malo bolj glasen. Druge tipke so pa vse izredno tihe.

status ::

js pa mislim da je tale brezžična tipvovnica najboljša pa še miška je zravn (st.slika slika 01. res vam pravim to je najboljša tipkovnica in miška vse brezžično.

>:D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: status ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero tipkovnico uporabljate? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Strojna oprema
11914258 (12017) Half-Saint
»

Logitech MX 3200

Oddelek: Kaj kupiti
71141 (1077) profii
»

Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ankete
877658 (6310) specterss
»

Kje prodajajo kvalitetne tipkovnice? (strani: 1 2 )

557133 (5913) Jan987
»

Nova tipkovnica

272192 (1735) roli

Več podobnih tem