Forum » Pomoč in nasveti » bluetooth toshiba A100 - 036
bluetooth toshiba A100 - 036
PesjaAnka ::
živjo!
do nedavnega sem lahko brez problemov pošiljala preko bluetootha na telefon slike, glasbo..itd.
kasneje sem lahko pošiljala samo še slike..
zdj..pa tut to ne več.
najprej sm misnla da je problem v telefonu..ampak sem potem probala še s telefoni prjatlov, družine.. pa tut ni šlo, tko da sklepam da je problem pri nastavitvah v računalniku. (toshiba satellite A100-036)
napiše mi, kadar dam WIRELESS FILE TRANSFER (na takšen način sem tut prej pošiljala datoteke..) da, bluetooth has not started, ali connection with remote device failed..
prosim za pomoč!
hvala(:
do nedavnega sem lahko brez problemov pošiljala preko bluetootha na telefon slike, glasbo..itd.
kasneje sem lahko pošiljala samo še slike..
zdj..pa tut to ne več.
najprej sm misnla da je problem v telefonu..ampak sem potem probala še s telefoni prjatlov, družine.. pa tut ni šlo, tko da sklepam da je problem pri nastavitvah v računalniku. (toshiba satellite A100-036)
napiše mi, kadar dam WIRELESS FILE TRANSFER (na takšen način sem tut prej pošiljala datoteke..) da, bluetooth has not started, ali connection with remote device failed..
prosim za pomoč!
hvala(:
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omrežje - torrentiOddelek: Omrežja in internet | 3400 (2523) | Ribič |
» | Kateri high-end pametni telefon? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 62831 (55958) | PrimozR |
» | Gmail si je vzel dve uri počitkaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7172 (4488) | techfreak :) |
» | A ma kdo izkušnje s Siemens ST60Oddelek: Mobilne tehnologije | 1880 (1623) | boogoo |
» | Pošiljanje podatkov iz nokie 7650 preko usb bluetoothOddelek: Zvok in slika | 1196 (1131) | partysound |