Forum » Kaj kupiti » DVD Pioner PIONEER
DVD Pioner PIONEER
SLOWWWeb.net ::
Kakšne imate kaj izkušnje z DVD PIONEER 500M?
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
- spremenilo: SLOWWWeb.net ()
matter ::
Slot modeli rox. Brez tega mi je kar težje živeti.
Sicer pa imam 106S in sem zadovoljen do konca.
Mam ga pa že kar nekaj časa in ni problemov.
Sicer pa imam 106S in sem zadovoljen do konca.
Mam ga pa že kar nekaj časa in ni problemov.
TheHijacker ::
Kupi raje Toshibo SD-M1612. Je hitrejša, tišja in deluje odlično v navezi s CloneCD. Tako kot za Pioneer enote je tudi za Toshibo na volja region free firmware (http://www.firmware.fr.st). Poglej si še moj forum za pomoč pri flashanju (http://forum.firmware-flash.com)...
http://www.google.si
TheJack ::
Hijacker: Premišljujem o nakupu te Toshibe, zato vprašanje zate (oz. za kogarkoli, ki to zadevo ima). V tem testu sem prebral, da dotična Toshiba dela napake pri ripanju glasbe. Je to res?
Han ::
Včasih se zgodi, da se datoteki, v kateri dvakrat zapored zripaš isti komad, ne ujemata v vseh bitih. Če to storiš trikrat zapored, se dve zagotovo ujemata. Za take teste uporabljajo program CDDAE, ki vsak komad dvakrat poripa in potem primerja. Meni je bolj pomembno, da v skladbi ni slišnih napak (popačenje, razni poki ipd.). To temo smo obdelali tudi na tamkajšnjem forumu.
Skratka, včasih se pač zgodi, da se skladba poripa kanček drugače. In to se ne dogaja samo pri Toshibah...
Bolj bodi pozoren na to, da RPC1 X806 firmware spremeni hitrost branja cdjev na 40x in 700 MB max. Drugače Toshiba bere do 48x in 99 minut.
Skratka, včasih se pač zgodi, da se skladba poripa kanček drugače. In to se ne dogaja samo pri Toshibah...
Bolj bodi pozoren na to, da RPC1 X806 firmware spremeni hitrost branja cdjev na 40x in 700 MB max. Drugače Toshiba bere do 48x in 99 minut.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
spucek ::
Danes sem dobu 500M in čist vesel grem iskat kako ga hvalite..vendar šoK!!!!pravite, da crkuje..jst pa v jok
Previdnost je mati modrosti.
SLOWWWeb.net ::
No jaz sem ga tud kupu in moram reč, da deluje zelo fino. Moti me le to, da je ob cdjih glasen, glede na navadne bralnike CD-jk. Ni pa helikopter, koker sem od enga slišal.
V čem se ralikuje? Pojma nimam. Mogoče samo po cifri, za marketing, da gre za nov pogon. Pa možno je tudi, da so odpravili kakšno hibo . Vglavnem zaenkart dela OK.
V čem se ralikuje? Pojma nimam. Mogoče samo po cifri, za marketing, da gre za nov pogon. Pa možno je tudi, da so odpravili kakšno hibo . Vglavnem zaenkart dela OK.
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DVD Pioneer 116 in firmwareOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (768) | dr.J |
» | ker DVD bralnikOddelek: Kaj kupiti | 2106 (1733) | BigFoot |
» | Kateri CD-RW in DVD pogon kupitOddelek: Kaj kupiti | 1502 (1241) | boštjan |
» | DVDOddelek: Kaj kupiti | 1476 (1102) | matter |
» | DVD ///// CDRWOddelek: Pomoč in nasveti | 1526 (1343) | Kriko |