Forum » Hlajenje in modifikacije » Hlajenje prenosnika
Hlajenje prenosnika
Masa1 ::
Mogoče zna kdo pomagat.
Imam prenosnik Acer Aspier 5520G.
Problem je, ker se računalnik občutno preveč ogreje. Ventilator pa ima na dnu, kar pomeni, da ko računalnik stoji na mizi, se ogreje tako miza kot računalnik. Kaj naj naredim oz. kako naj rešim ta problem segrevanja. Trenutno imam računalnik podstavljen, tako da ni čisto na mizi.....
Imam prenosnik Acer Aspier 5520G.
Problem je, ker se računalnik občutno preveč ogreje. Ventilator pa ima na dnu, kar pomeni, da ko računalnik stoji na mizi, se ogreje tako miza kot računalnik. Kaj naj naredim oz. kako naj rešim ta problem segrevanja. Trenutno imam računalnik podstavljen, tako da ni čisto na mizi.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se ne prižge po daljšem izklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 664 (447) | konspirator |
» | Računalnik se ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5709 (4645) | svetetko |
» | Temperatura ATI Radeon HD4890 vaporxOddelek: Strojna oprema | 865 (669) | hudychk |
» | Varnost in stabilnost sistemaOddelek: Operacijski sistemi | 1484 (1195) | bluefish |
» | A bi se splacal nardit tole?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1441 (1030) | lost1 |