» »

parada ponosa / homoseksualnost

parada ponosa / homoseksualnost

««
9 / 35
»»

Arto ::

Samo povej mi kako bo šla mama v šolo, pri gejevskem paru in kako bosta otroku razlagala ljubezen in spolnost.

Sam res, geji itak poznajo samo gay spolnost! Pa bog ne daj, da bi šel oče v šolo! Pa kdo bo pomival pa pral pri gejevskem paru, če ni mame!?

Ne, a to si mislil kot resen argument, ali gre za sarkazem, trollanje?

Daedalus ::

Samo povej mi kako bo šla mama v šolo, pri gejevskem paru in kako bosta otroku razlagala ljubezen in spolnost.

Bo šal pa pač foter. Vse ostalo pa razložiš nekak tako, kot razložiš otroku kaj je to spolnost in kake varijacije na to temo poznamo. No ja, lahko pa tud v temi čepiš in se treseš, kdaj bo sam (tam al pa onak) pogruntal, da se marsikaj vtika marsikam in ne sam fotr v mamo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

solatko ::

Mal sarkazma, mal pa v razmislek, če se le ne bi pojavli kakšni problemi, pri vzgoji otrok. Mnenja okolice, posmeh primitivne okolice, posmeh sošolcev in prikrit profesorjev pa gejevskih staršev tako ne briga, kot tudi vsaj nelagodje, če ne celo celoživljenske frustracije otroka. Kako bo zgledal, ko bo tak otrok pripeljal punco domov in bosta oba rekla, jaz sem pa njegov ata 1 in ata 2. Naša družba niti v manjšini, še ni sposobna to sprejemat, saj smo preveč pod krščanskim vplivom, zato tudi taka nasprotovanja.

Jao človek. Če bi blo po tvojem, bi se vsi enako oblačli, enako obnašali in nasploh bli kopije en drugega. Okolico pa itak vela v dobri meri odfukljat. Kaj se bom ubadal s tem, kaj si misli sosedova Micka o meni.

Kako bo zgledal, ko bo tak otrok pripeljal punco domov in bosta oba rekla, jaz sem pa njegov ata 1 in ata 2.

Če je punca pri sebi, bo to sprejela. Če ni, s tako osebo itak ne gre zapravljat časa.

Naša družba niti v manjšini, še ni sposobna to sprejemat, saj smo preveč pod krščanskim vplivom, zato tudi taka nasprotovanja.

Se pravi, da je tvoj nasvet - bodi "normaln", da bojo sosedove Micke hepi? Get a grip...
[J.P.Sartre]

hamax ::

Koncno se stvari premikajo v pravo smer.

Je že cel kup konstruktivnih komentarjev pod videom :D

hamax ::

Hitler bo moral vstat nazaj...prevec drhali je na svetu..

-24ur komentar

Zdej vsaj vidim kaksni ljudje so proti istospolnim porokam.

Daedalus - Kdo govori o gejih - govorim o otrocih, posvojenih v gejevsko familijo, s takim razmišljanjem, da gledaš samo sebe, nisi sposoben vzgojiti otroka. Obvezno se moraš pri takih odločitvah postaviti v njegovo kožo, o tem bi se lahko zamislili tudi vsi pijančki, predno delajo bedake iz sebe.

Vice ::

Talmai veš kaj je največji problem, da res ne veste kaj govorite, nato pa dajete bizarne primere kot da se ti primeri ne morejo zgoditi homoseksualcem. Kar pravim je da nihče i popoven in da za dosego svojih ciljev izkoriščajo otroke.

Retrospektiva tvojih postov: najprej si primerjal homoseksualnost z bestialnostjo in pedofilijo.
A res kje?
Trdim pa da je homoseksualnost prirojena napaka / bolezen. In ne trdim da je zato takšen človek manj vreden ali karkoli podobnega.

Potem si se zgražal nad omembo kratenja otrokovih pravic, kar je delal Blažič na teveju. To sem ti tudi razložil, kaj je imel v mislih.
Če sem odkrit še zdaj ne vem kje si to razložil... Sem kaj spregledal? Ne vem kje je razloženo to da na vprašanje novinarke ni znal povedati kako se borijo za pravice otrok. je pa res da si pa napisal posledico problema "nedružine" kjer pa nimam kaj rečti, vendar če nekdo ne ve zakaj to ne pomeni da je to mislil. Kaj misliš?

Še vedno pa se mi zdi, da za vsemi tvojimi posti stoji predpostavka, da se otrokom slabo godi v LGBT družinah, zato sem te potem izzval z izjavo o verski vzgoji, s katero se tudi mnogi ne strinjajo povsem (pa pač nimajo pravice vmešavati se čez določeno mejo)...
Vrjamem, da se ti zdi... pa bom rajši tiho zakaj da se ne bomo postrani gledali ;)
Idealno bi bilo če bi prepovedali izdelavo alkohola, drog, pištol... Da bi naredili idealen svet...
Samo še vedno brez kril ne boš mogel leteti :)

Daedalus - Kdo govori o gejih - govorim o otrocih, posvojenih v gejevsko familijo, s takim razmišljanjem, da gledaš samo sebe, nisi sposoben vzgojiti otroka.

Če te pri odločanju za otroka še najbolj skrbi "kuga pa bojo sosedovi pravl," tud nisi za otroke met. Pač je jeba. Je jeba, če je otrok recimo nenačrtovano invalid. Mej ga rad, pa stoj mu ob strani. Če te pa najbolj skrbi odziv okolice, pa ne met otrok. Resno, ker gre vedno lahko kaj narobe in vedno lahko kak "frik" rata.
[J.P.Sartre]

USS Liberty ::

Naprej false flag attack na geje, nato pa ekspresno v proceduro sprememba zakona, ki bo raznim perveznjakom omogočala posvojitve otrok... Res smo bolana država... v nekaj destletjih bomo propadli s podobno bolanimi državami...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

noraguta ::

in definicija perverznjaka je vse kar ni cerkveno požegnano? a felacija med zakoncema spada med perverznakarstvo?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Pšenični ::

"Naprej false flag attack na geje, nato pa ekspresno v proceduro sprememba zakona, ki bo raznim perveznjakom omogočala posvojitve otrok... Res smo bolana država... v nekaj destletjih bomo propadli s podobno bolanimi državami..."

Grdo napisano, vendar kar drži.

noraguta ::

"Naprej false flag attack na geje, nato pa ekspresno v proceduro sprememba zakona, ki bo raznim perveznjakom omogočala posvojitve otrok... Res smo bolana država... v nekaj destletjih bomo propadli s podobno bolanimi državami..."

Grdo napisano, vendar kar drži.

ja kravo za jajca.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Ziga Dolhar ::

Men začuda mami nikol ni razlagala o ljubezni in spolnosti :).
https://dolhar.si/

Brane2 ::

Naprej false flag attack na geje, nato pa ekspresno v proceduro sprememba zakona, ki bo raznim perveznjakom omogočala posvojitve otrok... Res smo bolana država... v nekaj destletjih bomo propadli s podobno bolanimi državami...

Tudi če je to res ( kar se mi tu sicer zdi malo verjetno), gre enostavno za učenje od drugih. Navdušuješ se, ko razne CIA-e in podobni igralci uporabljajo tovrstne trike nad tistimi, ki ti niso všeč, popizdiš pa, ko se inteligenten folk pač uči od drugih in prilagaja.

Kaj zdaj- si za prosto "zahodno demokracijo in zakon trga" ali nisi ?
On the journey of life, I chose the psycho path.

jype ::

Brane2> Kaj zdaj- si za prosto "zahodno demokracijo in zakon trga" ali nisi ?

Noben fašist ni, se pa mnogi (tudi eminentnejši tukaj na forumu) delajo, da so.

talmai ::

Veš kaj je tvoj največji problem, Vice? Da se vtikaš v zadeve drugih in to na način, ki ga niti ne znaš argumentirat.

Nasprotniki spremembe zakona preprečujete, da bi določeni otroci imel vse pravice. In to ne gre skupaj s tem, da so vam otroci največji razlog (in še tega razloga ne znate utemeljit).

A res kje?
tukaj

Trdim pa da je homoseksualnost prirojena napaka / bolezen. In ne trdim da je zato takšen človek manj vreden ali karkoli podobnega.
To, da je bolezen, boš moral mal podkrepit s kakšnimi strokovnimi argumenti. Zdravstvene organizacije po zahodnem svetu se ne strinjajo s tabo. Manjvredni smo pa toliko časa, dokler se nas po zakonu tretira kot manjvredne.

No, zdej bo še politika zraven.. Wow, to bo res racionalna debata!
"Bit je kot določna popolnoma nedoločna." (M. Heidegger)

Pšenični ::

"Men začuda mami nikol ni razlagala o ljubezni in spolnosti"

Si pač samouk. A si imel samo eno mamo.

Brane, naši levaki so mojstri false flag attackov in vsemogočih manipulacij... Bi se celo CIA lahko kaj naučila od njih...

Nisem pa niti pod razno za to, da za vsako ceno kopiramo zahodno gejokracijo tipa San Francisco ali pa Amsterdam... Kar se te problematike tiče imam raje Moskvo...

Zadnje čase se ob kričanju fraze "THINK OF THE CHILDREN" dogajajo vse sorte neumnosti (nedavno cenzura interneta v nemčiji, če se prav spomnim).

Dokler ne boste podali bolj pametnega razloga, kot je zafrkavanje v šoli (kar se itak dogaja debelim, revnim, kmečkim, tujim in še kakim drugim otrokom), ne boste prišli nikamor.

You don't HATE children ... do you?

USS Nimitz> ar se te problematike tiče imam raje Moskvo...

Rajš v Teheran, sam da ni pedrov!

Vse kaže, da se fašisti zelo težko skrivajo, ko debata nanese na ideološke žulje.

Ko smo že pri pedrih in "falseflag operations" problematiki, nekoč sem gledal odbito srbsko komedijo tipa "ameriška pita", kjer pošljejo navadnega prometnega policista ( po klišeju, kot se jih spomnimo iz preteklih časov- pošten, korekten vanilija tip, ki bi umrl za domovino ) na "skrivno operacijo" v razbijanje mednarodne teroristične pederske organizacije, ki je prišla sprožit nemire z miniranjem določenih ciljev v YU.

Seveda se policaj ne sme izdati in dostikrat pride v situacijo "Take one for the country" iz katere se vedno nekako po čudežu potegne ven. Pa še žena, ki ne ve za operacijo in misli,d a je an službeni poti, čeprav ji je ves čas praktično pred nosom v hotelu, dodatno komplicira stvari.

Bilo je kup memorable quoteov, od katerih mi je se še sedaj, po ene 20 letih ostal v spominu samo codeword: "Imate kaj vazelina ?"

Po moje je čas za remake v novi sceni. Magnifico in Djuro & Co se mi zdijo rojeni za te vloge, sploh glede na prejšnje odbite filme.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Brane2 ()

MadMicka ::

Hja, počasi se bo res treba odločiti. Če homosekusalnost ni prepovedana, če imata lahko dva homoseksualca podobno civilnopravno razmerje, kot dva heteroseksualca, potem bo pač prej ali slej prišel dan, ko bodo lahko prvi tudi posvojili otroka.

Če lahko otroka vzgaja en starš, ga še toliko lažje dva, pa čeprav sta istospolna. Ko bo takih primerov veliko, tudi takšen otrok ne bo več imel problemov s sovrstniki.

Seveda se potem postavi vprašanje, kaj pa poligamija, zakaj bi jo prepovedovali?

Kakorkoli obračamo, v osnovi so odprte, liberalne družbe bolj napredne, bolj razvite, kot tiste konservativne, nazadjaške. Tako je bilo vedno skozi človeško zgodovino.

Vice ::

talmai še enkrat kje? Tam sem naštel različne "poglede" tako opevane ljubezni ki ne izbira sredstev in kjer so prav tako nekateri izpostavljeni. Kje tam vidiš primerjavo? Če jo tam vidiš bi potem isto trdil lahko da ti primerjaš obstoječe družine z alkoholiki, verskimi fanatiki ipd. kar verjetno ni res. Ali pač? Če pa se gremo v to smer pa lahko še vprašaš svojega zdravnika zakaj so homoseksualci dokazano bolj podvrženi alkoholu, raznim duševnim boleznim, kot tudi prenosljivim boleznim ipd. samo potem bomo pa nekateri res že pravi homofobi :)..

Kot drugo glede bolezni je to moje mnenje. Se pa Zdravstvene organizacije po zahodnem svetu še vedno ukvarjajo s tem "problemom". Kar so naredili je da so homoseksualnost izključili iz seznama duševnih bolezni s čemer se strinjam tudi sam. Saj se je metalo "homiče" in "transice" v isti koš kar je bedarija.

p.s. racionalna bolj ne more biti glede na tvoje hruške ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vice ()

>>>>Kakorkoli obračamo, v osnovi so odprte, liberalne družbe bolj napredne, bolj razvite...

Sedanja družba ne gre več v smer liberalne družbe, ampak postaja dekadentna družba. Dekadenca pa vemo, kaj pomeni... "propad, nazadovanje".... Družba, ki pa propada, pa sigurno ni napredna...

Zgodovina sprememb…

MadMicka ::

Če ti ne preneseš homoseksualcev, to ne pomeni, da je družba dekadentna. To samo pomeni, da si ti bolj "zavrte" sorte.

Beli_Zajcek ::

>>>>Kakorkoli obračamo, v osnovi so odprte, liberalne družbe bolj napredne, bolj razvite...

Sedanja družba ne gre več v smer liberalne družbe, ampak postaja dekadentna družba. Dekadenca pa vemo, kaj pomeni... "propad, nazadovanje".... Družba, ki pa propada, pa sigurno ni napredna...

Dekadenca? Zakaj? A zato, ker celo uspemo doumet, da je v družbi tudi nekaj istospolno usmerjenih, namesto, da si lepo nedekadentno zatiskamo oči. Ali pa posvojimo nedekadentni iranski pristop. Oni so res fajn nedekadentni. Zakaj imate toliko proti gejem? Jst jih imam prav rad, ker mi zmanjšujejo konkurenco. :)) Edino mal mi je bad, ko kakšno luštno lezbijko vidim. Pa kaj čem pol? Na grmado z njo, ker mi ne da?

USS Nimitz> Sedanja družba ne gre več v smer liberalne družbe, ampak postaja dekadentna družba. Dekadenca pa vemo, kaj pomeni... "propad, nazadovanje".... Družba, ki pa propada, pa sigurno ni napredna...

Predlagam, da kar ustanovimo versko-moralno policijo, nekaj takega kot finančna policija, samo z večjimi pooblastili in daljšimi pendreki.

Ta bo potem lahko tepla pedre, punkerje, takozvane umetnike, priseljence, žide, cigane, liberalce in hašišarje.

Da bo končno lahko Slovenija zacvetela v vsej svoji retardiranosti in bodo lahko vsi slovenski fašisti končno dihali s polnimi pljuči!

U lej, moonhoaxer.

Predlagam, da kar ustanovimo versko-moralno policijo, nekaj takega kot finančna policija, samo z večjimi pooblastili in daljšimi pendreki.

Pa verjetno bi se soliden % prebivalstva strinjal s tem. Predvsem taki, ki si za priznanje človekovih pravic radi zmišljujejo razne cenzuse. Dobrodošli v 21. stoletje, al kak.
[J.P.Sartre]

Matako ::

Edino mal mi je bad, ko kakšno luštno lezbijko vidim.

Vsa čast različnosti ampak bodimo realistični - luštnih lezbijk se ravno ne tare.
/\/\.K.

Daedalus - Osebno sem imun na mnenja žlahte in okolice, vendar v primeru, da bi bil gej(nimam nič proti njim), bi se ob odločanju za otroka, malo postavil v osebnost otroka in vse kar bi v taki situaciji, otrok doživel (gejevski par - posvojitev), ne hvala, preveč hudega.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: solatko ()

Keyser Soze ::

V bistvu se mi ob vsem tem besedičenju začenja porajati eno čedalje bolj smiselno vprašanje...

Zakaj je "pravica do razploda" "položena v zibelko"? Glede na situacijo, raznorazna opozorila tako ene in druge strani v tej temi, kako zelo so lahko škodljive tako ali drugače neurejene razmere za otroke, bi morali to pravico podeliti zgolj in samo osebam, ki so sposobne skrbeti za otroka oz. so za to primerno usposobljene.

Izpit za razplod.
OM, F, G!

To kar ti predlagaš, je fašizem. Samo primerni in posvečeni se lahko množijo. Kaj pa boš s tistimi, ki bojo vseeno meli otroka? Ga odvzel? Jih steriliziral? Še kaj bolj "zabavnega"?

55. člen

(svobodno odločanje o rojstvih otrok)

Odločanje o rojstvih svojih otrok je svobodno.

Država zagotavlja možnosti za uresničevanje te svoboščine in ustvarja razmere, ki omogočajo staršem, da se odločajo za rojstva svojih otrok.

Mind this.
[J.P.Sartre]

Mogoče bi pa morali ustavo spremenit.

Mogoče kaj v stilu odgovornosti za otroka in odgovornosti za spočetje otroka brez vsaj minimalnih okoliščin.

Zato pa je družba ustanovila nek nadzor nad starši, ki naj bi (pa na žalost ne) bdel nad varnostjo otrok. Družba je zaenkrat razdvojena med pravicami (ki jih večina dobro pozna) in dolžnostmi (ki so pa marsikomu španska vas), če prištejemo zraven še popolno neodgovornost pridemo tja, kjer smo. Problem je v tem, da gre razvoj tako hitro naprej, da človeški možgani tega enostavno ne morejo predelat in prilagodit sproti. Boj za materialnost je potisnil duhovnost v globok poden možganov, tako, da ni ne časa in volje za druženje, vzgojo, družinsko življenje.......

In kaj boš z neodgovornimi?
[J.P.Sartre]

Gandalfar ::

Daedalus - Osebno sem imun na mnenja žlahte in okolice, vendar v primeru, da bi bil gej(nimam nič proti njim), bi se ob odločanju za otroka, malo postavil v osebnost otroka in vse kar bi v taki situaciji, otrok doživel (gejevski par - posvojitev), ne hvala, preveč hudega.

Kaj pa ce bi zaupal razvojnim psihologom, ki dejansko dnevno delajo in preucujejo taksne otroke in pravijo, da jim nic hujsega kot drugim otrokom?

In kaj boš z neodgovornimi?

Kazen. In posebni ukrepi.

Edino mal mi je bad, ko kakšno luštno lezbijko vidim.

Vsa čast različnosti ampak bodimo realistični - luštnih lezbijk se ravno ne tare.

Verjemi mi, presenečen bi bil koliko jih je.

Aston_11 ::

Eni pač iz nekih svojih razlogov ne morete sprejemati drugačnosti. Ta bo obstajala ne glede na vsa nasprotovanja. To je pač vaš problem, ki se ne bo rešil s tem, da drugačnih od vas ne bo več ali da ne bodo imeli (ali po vaše, celo ne bi smeli imeti) otrok, ker ste si pač to vi zamislili in tega ne moreje sprejeti ali dojeti.

Tipično razmišljanje, za vse vaše težave so krivi drugi, vi pa zaradi tega, ker ne dojemate drugačnosti, kao nimate nič pri tem.

Ne drži, da bi bilo otroku kar koli slabega, če ima dva starša istega spola ali enega ali nobenega starša samo iz tega razloga.

To je pač vedno bilo in bo odvisno od vzgoje - če bosta starša čudaka, bo verjetno otrok čuden, če ne bosta, pa verjetno ne bo. Ne glede na isto/razno spolnost staršev. Cilj vzgoje pa bo otroka vzgojiti tako, da bo dojemal drugačnost tistih, ki ga ne sprejemajo...

Zagotovo pa drži nasprotno, vsi tile čudaki, ki hodijo po svetu, so dokazano zaenkrat produkt dveh staršev različnega spola.

Skratka, družba kot ovce, vsi nekaj blejajo in skrbijo kao za korist bogega otroka, ker bo družba s prstom kazala nanj, nobenemu pa ni jasno, da bi bilo potrebno družbo pripraviti do tega, da bi sprejemala drugačnost in da otrok ne bo zaradi te bolne družbe nastradal. Tu se vse začne in konča.

V bistvu se mi ob vsem tem besedičenju začenja porajati eno čedalje bolj smiselno vprašanje...

Zakaj je "pravica do razploda" "položena v zibelko"? Glede na situacijo, raznorazna opozorila tako ene in druge strani v tej temi, kako zelo so lahko škodljive tako ali drugače neurejene razmere za otroke, bi morali to pravico podeliti zgolj in samo osebam, ki so sposobne skrbeti za otroka oz. so za to primerno usposobljene.

Izpit za razplod.

Se strinjam. Retroaktivno bi potem vzel tvojim staršem dovoljenje za razplod in podal zahtevek na sodišče za vrnitev v prvotno stanje :)). Lepo te je bilo poznati.

Heh. Kakšna pa? Finančna/zapor? Pod posebnimi ukrepi pa kaj? Sterilizacija? Ali "zgolj" to, kar poznamo že danes - odvzem otroka in iskanje boljšega okolja?
[J.P.Sartre]

Aston_11 ::

/.../ in podal zahtevek na sodišče za vrnitev v prvotno stanje :)).

Ta me je pa res nasmejal. Verjetno so že roki mimo za tak predlog :-))

whatever ::

Sem absolutno za enake pravice vsem, toda treba je gledat s stališča otroka. V tej fazi družbenih razmer se mi zdi smiselno izenačit poroke homoseksualnih parov s heteroseksualnimi, vendar jim pravice do posvojitve otroka ŠE ne bi dal. Ne zato, ker bi bili slabi starši, ampak zaradi družbene stigmatizacije takih otrok. Ene družbene spremembe je bolje uvesti počasi in postopoma, ne na horuk. Posebej kakšne stare vešče in podobno, se ponavadi navidezno kar cedijo od same krščanske dobrote, v glavi pa v resnici nimajo niti ščepca soli in so zaplankani hudiči. Z menjavo generacij pa se bo družba še bolj liberalizirala in takrat jim lahko damo tudi pravico do posvojitve otrok.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

Gandalfar ::

@whatever: zakaj pa te presoje ne bi prepustil strokovnjakom?

V bistvu ima whatever precej prav. Mnenje strokovnjaka ne pomeni dosti, če ga družba oziroma velik del družbe ne sprejme kot relevantnega. Tako da nekaj postopnosti ne škodi.
[J.P.Sartre]

whatever ::

@whatever: zakaj pa te presoje ne bi prepustil strokovnjakom?

Katere presoje? Jaz se popolnoma strinjam s pravico do posvojitve otrok in zavračam trditve, da naj bi bili homoseksualni pari kaj slabši starši ali slabo vplivali na otroka. Pravim samo, da družba še ni zrela za to in da je treba gledat s stališča otroka. Glede na to, da je zelo verjetno, da VEČINA populacije ne odobrava niti poroke, je naravnost iluzorno pričakovati, da otroci homoseksualnih parov ne bi bili družbeno stigmatizirani.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.

krneki0001 ::

Heh. Kakšna pa? Finančna/zapor? Pod posebnimi ukrepi pa kaj? Sterilizacija? Ali "zgolj" to, kar poznamo že danes - odvzem otroka in iskanje boljšega okolja?

Kje pa imaš oduzem otroka? Cigančki okol hodjo bosi, napol nagi, pri petih letih ima že čik u ustih, pa jih noben ne oduzame.

Tudi. Zaplemba imetja za povračilo stroškov, odvzem otrok. In tudi sterilizacija posebnih talentov, zakaj ne.
««
9 / 35
»»