Forum » Problemi človeštva » parada ponosa / homoseksualnost
parada ponosa / homoseksualnost

madmitch ::
Ah Angleži, oni papeža ne priznajo pol majo pa še vse une pakije, indijce, črne in kar je še teh čudnih tipov. Pri nas to ni možno, smo preveč lepi, dobri, pošteni, bogaboječi in pokončni.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

jype ::
Točno ja, v Veliki Britaniji že itak vlada islam, k majo svojo polcijo pa sodišča pa tko...
No, wait...
No, wait...

Matako ::
Geji v vojski, nič novega - še v JNA je veljalo, da pri pobiranju mila pod tušem velja previdnost!
/\/\.K.

Opanka ::
Opanka> Kaj bi se zgodilo, če bi takšno predelano slikco nekdo prilepil na ta forum?
Popolnoma nič, kar pa seveda ni v skladu z vašimi blodnjami, zato si zelo radi izmislite kakšno zgodbico, da se potolažite.
Našimi blodnjami? Ne rabiš me vikat, res ne...

USS Liberty ::
Pa kdo bi razumel te čudne homoseksualne moške, ki se oblačijo v ženske spodnje gate, nosijo visoke petke in se obnašajo kot babe. Oni so največji mirovniki, nasprotniki vojske in nošenja orožja, v teh mirovniških gibanjih vedno prevladujejo geji, zdaj so se pa te isti ljudje spomnili, da bodo v vojsko začeli siliti... narobe svet...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Spock83 ::
Koliko riti in tičev si videl na zadnjih par paradah? Jaz na zadnji niti ene(ga). Bi te motilo tudi, če bi bejbe zgoraj brez paradirale? Dvomim.
Videl sem samo tisto kar mediji prikazujejo. Na žalost.

talmai ::
Nimitz, očitno bolj malo gejev poznaš, če misliš, da se oblačimo v ženske cunje in visoke pete (wtf, sej nas večinoma privlačjo tipi, ne wannabe ženske). Tut bolj slabo se jih boš izogibal ali jih prepoznal, če boš samo na to gledal.
A če si gej, se pa ne smeš borit za domovino? (men dejansko ne bi mogl bolj dol viset, me pa zanima tvoje mnenje)
A si vedel, da je med geji tut precej desničarjev? Ne sicer skrajnih, jih pa kar mrgoli. Tudi pri nas. Tukej se pa strinjam s tvojim "narobe svet".
Spock: mediji v sloveniji so prikazovali kaj? Al misliš tisti gay pron sejem nekje v ameriki? (sej če te zanimajo taki sejmi, pač gledaš reportaže o njih, drugač bolš da ne, men se noben od pron dogodkov ne zdi nekej ful okusn, recimo tiste fore, ko 500+ tipov poseksa eno bejbo zapovrstjo, eeew, kakšna nespodobnost, strejti perverzni posiljujejo nedolžne ženske in rajo, bla bla...)
A če si gej, se pa ne smeš borit za domovino? (men dejansko ne bi mogl bolj dol viset, me pa zanima tvoje mnenje)
A si vedel, da je med geji tut precej desničarjev? Ne sicer skrajnih, jih pa kar mrgoli. Tudi pri nas. Tukej se pa strinjam s tvojim "narobe svet".
Spock: mediji v sloveniji so prikazovali kaj? Al misliš tisti gay pron sejem nekje v ameriki? (sej če te zanimajo taki sejmi, pač gledaš reportaže o njih, drugač bolš da ne, men se noben od pron dogodkov ne zdi nekej ful okusn, recimo tiste fore, ko 500+ tipov poseksa eno bejbo zapovrstjo, eeew, kakšna nespodobnost, strejti perverzni posiljujejo nedolžne ženske in rajo, bla bla...)
"Bit je kot določna popolnoma nedoločna." (M. Heidegger)

Ma, če ne loč transvestitov, cross-dresserjev in gejev, pol ni čudn, da je otrok zmeden do amena.
Mu pač katoliško indoktrinirani starši niso bili nikoli sposobni razložiti teh malenkosti, ker zaradi omejenosti, ki jo od njih terja vera, tega pač ne morejo, niti če dejansko vedo (je pa bolj verjetno, da tudi starši nimajo pojma o teh rečeh).
Mu pač katoliško indoktrinirani starši niso bili nikoli sposobni razložiti teh malenkosti, ker zaradi omejenosti, ki jo od njih terja vera, tega pač ne morejo, niti če dejansko vedo (je pa bolj verjetno, da tudi starši nimajo pojma o teh rečeh).

>>>>>>A če si gej, se pa ne smeš borit za domovino?
lahko se tudi geji borijo za domovino... nisem zato, da se komurkoli to prepoveduje...
samo ne verjamem, da ima tole reklamiranje gejev v vojski, kaj veze s patriotizmom...
>>>>>Mu pač katoliško indoktrinirani starši niso bili nikoli sposobni razložiti teh malenkosti, ker zaradi omejenosti, ki jo od njih terja vera, tega pač ne morejo, niti če dejansko vedo
ojej, poleg tega, da si kvazi multipraktik, ki se "spozna" na vse, imaš očitno tudi "čudežno" sposobnost, da za nekoga, ki ga sploh ne poznaš, veš, na kašen način so ga indoktrinirali starši. V mojem bližnjem sorodstvu ni praktično nikogar, ki bi me lahko katoliško idoktriniral.
lahko se tudi geji borijo za domovino... nisem zato, da se komurkoli to prepoveduje...
samo ne verjamem, da ima tole reklamiranje gejev v vojski, kaj veze s patriotizmom...
>>>>>Mu pač katoliško indoktrinirani starši niso bili nikoli sposobni razložiti teh malenkosti, ker zaradi omejenosti, ki jo od njih terja vera, tega pač ne morejo, niti če dejansko vedo
ojej, poleg tega, da si kvazi multipraktik, ki se "spozna" na vse, imaš očitno tudi "čudežno" sposobnost, da za nekoga, ki ga sploh ne poznaš, veš, na kašen način so ga indoktrinirali starši. V mojem bližnjem sorodstvu ni praktično nikogar, ki bi me lahko katoliško idoktriniral.

USS Nimitz> V mojem bližnjem sorodstvu ni praktično nikogar, ki bi me lahko katoliško idoktriniral.
Zakaj si pa potem katoliško indoktriniran?
Zakaj si pa potem katoliško indoktriniran?

Pa kdo bi razumel te čudne homoseksualne moške, ki se oblačijo v ženske spodnje gate, nosijo visoke petke in se obnašajo kot babe. Oni so največji mirovniki, nasprotniki vojske in nošenja orožja, v teh mirovniških gibanjih vedno prevladujejo geji, zdaj so se pa te isti ljudje spomnili, da bodo v vojsko začeli siliti... narobe svet...
Bil bi presenečen, koliko ne-gejev to počne. Se sploh ne bi čudil, če bi jih bilo več kot gejev. Ne mešaj fetišev s spolno usmeritvijo. Tako kot imaš ti narobno predstavo, jo imam verjetno tudi jaz, kadarkoli vidim kakšnega puritanskega gorečneža hrometi o sodomi in gomori gejevstva ter ostalih razvratnostih, ki jih je treba izkoreniniti, ga nehote povezujem s hudimi sado mazo orgijami v kakšni dobro opremljeni kleti.

>>>>>Zakaj si pa potem katoliško indoktriniran?
A ker mislim s svojo glavo in ne sprejmem vsake leve neumnosti, ki jo ti in podobni zagovarjate, potem sem pa po tvoji logiki avtomatsko katoliško indoktriniran?
Kdo pa je tebe indoktriniral? A si v kakšni hipijevski kumuni odrsel?
A ker mislim s svojo glavo in ne sprejmem vsake leve neumnosti, ki jo ti in podobni zagovarjate, potem sem pa po tvoji logiki avtomatsko katoliško indoktriniran?
Kdo pa je tebe indoktriniral? A si v kakšni hipijevski kumuni odrsel?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: USS Liberty ()

sparklyslo ::
Človek se nasmeji, ko prebere nekaj tem in vidi kakšni dvoličneži so nekateri.
Medtem, ko v eni temi razglabljajo o pravicah gejev, ostro nasprotujejo nekaterim bolanim verskim pogledom na ta pojav,
v drugi temi zagovarjajo pravico do druge veroizpovedi, ki je še bolj bolano omejena do tega pojava.
Mislm, dajte bit vsaj dosledni pri svojem "pravičništvu".
Verskih naukov ne bo nihče v kratkem spremenil, zato:
Več verskega vpliva na prebivalce (in posledično sprejemanje zakonodaje) v državi = manj pravic za homoseksualce.
Manj verskega vpliva na prebivalce = več pravic za homoseksualce.
Kot verski vpliv pa si lahko poljubno vtaknete Krščanstvo, Islam.
Je večji vpliv Krščanstva v posamezni državi dober za homoseksualce?
Je večji vpliv Islama v posamezni državi dober za homoseksualce?
Medtem, ko v eni temi razglabljajo o pravicah gejev, ostro nasprotujejo nekaterim bolanim verskim pogledom na ta pojav,
v drugi temi zagovarjajo pravico do druge veroizpovedi, ki je še bolj bolano omejena do tega pojava.
Mislm, dajte bit vsaj dosledni pri svojem "pravičništvu".
Verskih naukov ne bo nihče v kratkem spremenil, zato:
Več verskega vpliva na prebivalce (in posledično sprejemanje zakonodaje) v državi = manj pravic za homoseksualce.
Manj verskega vpliva na prebivalce = več pravic za homoseksualce.
Kot verski vpliv pa si lahko poljubno vtaknete Krščanstvo, Islam.

PaX_MaN ::
Vera je ločena od države. In obratno.
Se izključujeta.

Sem vedel da bo kdo napisal, da je vera ločena od države.
Ja formalno je že tako,
medtem, ko so poslanci lahko pripadniki posameznih veroizpovedi.
In kako bo glasoval o zakonskih vprašanjih nek katoliško vzgojen poslanec ali musliman?
Vpliv religije na državljane ima še kako močne posledice na zakonodajo.
In to se vsi zavedamo, še posebej pri nas je to zelo očitno.
Več poslancev pod vplivom religije = več zakonov pod vplivom religije.
Kaj se tu izključuje ?
Ja formalno je že tako,
In kako bo glasoval o zakonskih vprašanjih nek katoliško vzgojen poslanec ali musliman?
Kaj se tu izključuje ?

sparkyslo> Medtem, ko v eni temi razglabljajo o pravicah gejev, ostro nasprotujejo nekaterim bolanim verskim pogledom na ta pojav,
sparkyslo> v drugi temi zagovarjajo pravico do druge veroizpovedi, ki je še bolj bolano omejena do tega pojava.
Come again?
Če nasprotujem verskim pogledom, hkrati pa zagovarjam pravico do poljubne veroizpovedi, sem nedosleden? Kako? Zakaj?
sparkyslo> v drugi temi zagovarjajo pravico do druge veroizpovedi, ki je še bolj bolano omejena do tega pojava.
Come again?
Če nasprotujem verskim pogledom, hkrati pa zagovarjam pravico do poljubne veroizpovedi, sem nedosleden? Kako? Zakaj?

sparkyslo, Zakon o istospolnih partnerskih skupnostih je treba spremenit v pol leta, ker je (verjetno tut zarad verskih vzgibov poslancev, ki so ga sprejeli) neustaven. Formalno je tako.
Drugač pa, če je v sloveniji večina prebivalstva rimokatoliške izpovedi, to še ne pomeni, da ostala manjšina ne bi smela imeti z ustavo zagotovljenih pravic. Tut če je to težje doseči. V bistvu je to en razlog več, da "kažemo tiče na paradah" in se ne skrivamo po bajtah. Sicer pa poglej Španijo, ultra verna in nekako le strpna do LGBTjev.
Drugač pa, če je v sloveniji večina prebivalstva rimokatoliške izpovedi, to še ne pomeni, da ostala manjšina ne bi smela imeti z ustavo zagotovljenih pravic. Tut če je to težje doseči. V bistvu je to en razlog več, da "kažemo tiče na paradah" in se ne skrivamo po bajtah. Sicer pa poglej Španijo, ultra verna in nekako le strpna do LGBTjev.

jype
prepričan sem, da ti dobro veš kaj sem mislil.
Ampak bom še enkrat napisal, da ne bo nobenih dvomov:
Več krščanskih volilcev in več musilimanskih volilcev = not good za homoseksualno politiko.
Torej zavzemanje za povečevanje števila prvih ali drugih (beri tudi širjenje verskega nauka v cerkvah in džamijah in gradnje obojih)
ni ravno v "skladu" z dologorčnim načrtom nekaterih, ki se zavzemajo za homoseksualne pravice.
talmai
nič, kar sem napisal ni bilo mišljeno proti istospolno usmerjenim.
Seveda mora biti zakon v skladu z ustavo, zato je prav, da se ga popravi.
prepričan sem, da ti dobro veš kaj sem mislil.
Ampak bom še enkrat napisal, da ne bo nobenih dvomov:
Več krščanskih volilcev in več musilimanskih volilcev = not good za homoseksualno politiko.
Torej zavzemanje za povečevanje števila prvih ali drugih (beri tudi širjenje verskega nauka v cerkvah in džamijah in gradnje obojih)
ni ravno v "skladu" z dologorčnim načrtom nekaterih, ki se zavzemajo za homoseksualne pravice.
talmai
nič, kar sem napisal ni bilo mišljeno proti istospolno usmerjenim.
Seveda mora biti zakon v skladu z ustavo, zato je prav, da se ga popravi.

sparkyslo, sej znam brat in te tega niti nisem obtoževal (?). Govoril si o formalnostih in vplivu religije na politiko.
Pa mislim, da se jype ne zavzema za povečanje števila kakršnihkoli vernikov. Na živce mu gre, da so eni verniki de facto slabši od drugih, čeprav je vse skup zelo isti šmorn. Nisem pa še videl v Sloveniji kake muslimanske Ljudmile Novak, ki bi agitirala proti homoseksualcem. (če bi jo, bi se mi zdela popolnoma enako omejena in ignorantska)
Pa mislim, da se jype ne zavzema za povečanje števila kakršnihkoli vernikov. Na živce mu gre, da so eni verniki de facto slabši od drugih, čeprav je vse skup zelo isti šmorn. Nisem pa še videl v Sloveniji kake muslimanske Ljudmile Novak, ki bi agitirala proti homoseksualcem. (če bi jo, bi se mi zdela popolnoma enako omejena in ignorantska)

Tako kot mu, če je strankarski kandidat, narekuje strankin (predvolilni) program, če pa ni, pa tako, kot se je pred izvolitvijo pridušal.
Če stranka, niti neodvisen poslanec sam, za neko tebi pereče vprašanje nimata izdelanega stališča, ju povprašaš sam in jima, če nimata blage veze, svetuješ po svojih močeh.
Če se izkaže, da sta glasovala nasprotno, kot sta rekla, da bodesta, čreva na plot!, naslednjič glasuj proti njim medtem pa ju še umetelno pošlji v kurac.

>>>>>>>>>Če nasprotujem verskim pogledom, hkrati pa zagovarjam pravico do poljubne veroizpovedi, sem nedosleden? Kako? Zakaj?
Absolutno si nedosleden zato, ker pri eni veri ralativitiraš vse kar je pri njej negativnega in si namerno zatiskaš oči, do druge vere imaš pa izrazito fobijo.
Absolutno si nedosleden zato, ker pri eni veri ralativitiraš vse kar je pri njej negativnega in si namerno zatiskaš oči, do druge vere imaš pa izrazito fobijo.

Sem vedel da bo kdo napisal, da je vera ločena od države.
Ja formalno je že tako,
Kaj se tu izključuje ?
Tale večina katolikov, ne tisti, ki so to v popisu navedli, mislim une taprave, je malo bosa. Večina Slovencev je "Boli me za vse skupaj" veroizpovedi, poslanci, ne glede na barvo in svetovne nazore pa so itak v cerkvi "kdo da več", tako da ga nikar ne serte s temi krščani in muslimani, ker nima veze z vezo.

Nisem pa še videl v Sloveniji kake muslimanske Ljudmile Novak, ki bi agitirala proti homoseksualcem.
Po mojih izkušnjah je lakmusov papir pri muslimanih alkohol. Če je tip orto proti pitju alkohola (beri: ne samo da ga SAM ne pije, tudi vsi ostali ga delajo živčnega), lahko staviš štalo, da ima dosti intenzivno menenje o gejih plus še kako "rešitev problema". Vem, da je posploševanje, samo je potencialno koristno! Oborožen s tem (stereotipnim) znanjem se izogneš konfliktu 100%!
Da ne govorimo o Bližnjem vzhodu, ker ti sicer čisto skuliran tipo ob čaju prijavi, da so geji "največji problem" Evrope. In to kar tako, sploh pogovor ni tekel o tem prej! WTF? Tega sranja je tam dol na tone. Po mojem bi se tamkajšni geji raztrgali, da bi imeli 10% svoboščin, kot jih imamo mi - pa ne samo v zakonu ampak tudi v praksi.
/\/\.K.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matako ()

Da ne govorimo o Bližnjem vzhodu, ker ti sicer čisto skuliran tipo ob čaju prijavi, da so geji "največji problem" Evrope. In to kar tako, sploh pogovor ni tekel o tem prej! WTF? Tega sranja je tam dol na tone.
Gejev tudi, brez skrbi.

Matako>Da ne govorimo o Bližnjem vzhodu, ker ti sicer čisto skuliran tipo ob čaju prijavi, da so geji "največji problem" Evrope. In to kar tako, sploh pogovor ni tekel o tem prej! WTF? Tega sranja je tam dol na tone.
USS Nimitz> Naprej false flag attack na geje, nato pa ekspresno v proceduro sprememba zakona, ki bo raznim perveznjakom omogočala posvojitve otrok... Res smo bolana država... v nekaj destletjih bomo propadli s podobno bolanimi državami...
"tam dol" ?
Hihi.
USS Nimitz> Naprej false flag attack na geje, nato pa ekspresno v proceduro sprememba zakona, ki bo raznim perveznjakom omogočala posvojitve otrok... Res smo bolana država... v nekaj destletjih bomo propadli s podobno bolanimi državami...
"tam dol" ?
Hihi.

Da ne govorimo o Bližnjem vzhodu, ker ti sicer čisto skuliran tipo ob čaju prijavi, da so geji "največji problem" Evrope. In to kar tako, sploh pogovor ni tekel o tem prej! WTF? Tega sranja je tam dol na tone.
Gejev tudi, brez skrbi.
Itak! Še vprašaš! Ampak ravno v tem je vsa tragika - za tamkajšnje geje, seveda. Kmetavzi se imajo čisto fino, kot povsod po svetu.
/\/\.K.

Matako> Kmetavzi se imajo čisto fino, kot povsod po svetu.
Kako se majo fino, če ubogega USS Nimitza _tukaj_ motijo geji, ki se (baje) javno in masovno dajejo dol v San Franciscu.
Kako se majo fino, če ubogega USS Nimitza _tukaj_ motijo geji, ki se (baje) javno in masovno dajejo dol v San Franciscu.

Itak! Še vprašaš! Ampak ravno v tem je vsa tragika - za tamkajšnje geje, seveda. Kmetavzi se imajo čisto fino, kot povsod po svetu.
Kdo so in ali sploh so kmetavzi, je povsem geografsko vprašanje. Odvisno, kje in koga vprašaš.

>>>>>Da ne govorimo o Bližnjem vzhodu, ker ti sicer čisto skuliran tipo ob čaju prijavi, da so geji "največji problem" Evrope.
Jaz vedno pravim, da je ta ljubezen, ki jo na zahodu rozasto-rdeči gojijo do islama in muslimanov, izrazito enostranska... Naš moderator jure si lahko z mavrično zastavo v roki prizadeva za deset džamij sredi LJ, pa ga muslimani še vedno ne bodo marali...
Jaz vedno pravim, da je ta ljubezen, ki jo na zahodu rozasto-rdeči gojijo do islama in muslimanov, izrazito enostranska... Naš moderator jure si lahko z mavrično zastavo v roki prizadeva za deset džamij sredi LJ, pa ga muslimani še vedno ne bodo marali...

uSS, pol pa res najbolje, da jih iztrebimo, aneda.

Naš moderator jure si lahko z mavrično zastavo v roki prizadeva za deset džamij sredi LJ, pa ga muslimani še vedno ne bodo marali...
Uf, napredek. Zdaj ga "samo" marali ne bodo.
Prej bi mu pa, ste pravili, kar glavo odrezali...

USS Nimitz> pa ga muslimani še vedno ne bodo marali...
Je m'en fous!
Ti me tut ne maraš, pa kaj? Sicer ne veš točno zakaj, ker nisem ne gej, ne musliman, ampak z mano je definitivno nekaj narobe!
Je m'en fous!
Ti me tut ne maraš, pa kaj? Sicer ne veš točno zakaj, ker nisem ne gej, ne musliman, ampak z mano je definitivno nekaj narobe!

Vid_w ::
Da ne govorimo o Bližnjem vzhodu, ker ti sicer čisto skuliran tipo ob čaju prijavi, da so geji "največji problem" Evrope.
Bližnjem vzhodu?
Sam sem to doživel tudi že v naši prelepi podalpski deželici...
O tem, kaj kakšne tukaj nek folk poka, pa raje sploh ne bom...
Ok, marbit čist mal...
Ne vem, kako se lahko nekaterim ljudem zdi oporekat človekove pravice nekaterim drugim ljudem povsem sprejemljivo dejanje, samo zato, ker jih nekaj na le teh moti? V tem primeru je to njihova spolna usmerjenost, ampak, bodimo realni... Glede na to, da se na spolno usmerjenost da vplivati približno toliko kot na barvo kože (IMO), bi morali homofobijo enačiti z rasizmom, ki je, kolikor jaz vem, nesprejemljiv v razvitih delih sveta, tudi v Sloveniji.
Če pa še bolje pomoslim, pa velikokrat slišim tudi kakšno pripombo čez "črnuharje, zumbe, pekije, ..."
Hmm...
Pri nekaterih ljudeh me moti tudi to, da so "kao" ful odprtomiselni, pa da bi se radi po naprednosti primerjali z, recimo, Veliko Britanijo, hkrati pa zganjajo tako homofobijo, da me je včasih sram da jih poznam.

http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/8251...
Preklet peder! Ne bom se več z računalniki ukvarjal, nikoli!
Preklet peder! Ne bom se več z računalniki ukvarjal, nikoli!

hruske ::
Bizarno.
Ob branju te teme se mi zdi, da so bili z odnosom do homoseksualnosti še stari grki bolj normalni od današnje populacije.
Ob branju te teme se mi zdi, da so bili z odnosom do homoseksualnosti še stari grki bolj normalni od današnje populacije.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Bizarno.
To pa samo zato, ker jim ni še nihče razložil, da homoseksualnost ni naravna.
RKC press

hruske ::
Ja, seveda...
Mislim da imamo danes veliko večji problem z definicijo normalnosti kot pa s homoseksualnostjo. Namreč, ljudje so neverjetno izgubili mero za normalnost in se zdi, da je normalno, da je učitelj kriv, da se učenec ne nauči in da je normalno, da ima gost vedno prav in si zato marsikdo dovoli bistveno preveč.
To je pač še eden od problemov, ki sta ga ustvarila kapitalizem in potrošništvo.
Homoseksualci v primerjavi s tem sploh niso problem.
Mislim da imamo danes veliko večji problem z definicijo normalnosti kot pa s homoseksualnostjo. Namreč, ljudje so neverjetno izgubili mero za normalnost in se zdi, da je normalno, da je učitelj kriv, da se učenec ne nauči in da je normalno, da ima gost vedno prav in si zato marsikdo dovoli bistveno preveč.
To je pač še eden od problemov, ki sta ga ustvarila kapitalizem in potrošništvo.
Homoseksualci v primerjavi s tem sploh niso problem.
Kalkulator nove omrežnine 2024 - https://omreznina.karlas.si/Kalkulator

Pšenični ::
"Ob branju te teme se mi zdi, da so bili z odnosom do homoseksualnosti še stari grki bolj normalni od današnje populacije."
Zakaj potem sploh to bereš, zakaj se raje ne zavališ v naslonjač in bereš Rdeče kapice.
Odnos do homoseksualcev je izredno strpno zato tud dvigajo glavo. Seveda bodo dobil po buči vprašanje je samo kdaj?
"Preklet peder! Ne bom se več z računalniki ukvarjal, nikoli!"
Da ne boš pizdu ko bomo uporabljali ta izraz.
Zakaj potem sploh to bereš, zakaj se raje ne zavališ v naslonjač in bereš Rdeče kapice.
Odnos do homoseksualcev je izredno strpno zato tud dvigajo glavo. Seveda bodo dobil po buči vprašanje je samo kdaj?

"A če si gej, se pa ne smeš borit za domovino?
Lahko in v čim večem številu. Možne destinacije že znane.
Lahko in v čim večem številu. Možne destinacije že znane.

telbanc> Da ne boš pizdu ko bomo uporabljali ta izraz.
Zakaj ne bi?
telbanc> Seveda bodo dobil po buči vprašanje je samo kdaj?
Zanima me kar nekaj reči. Zakaj bi bilo dobro, da dobijo po buči? Komu bo to koristilo, na kakšen način, v kakšni meri in na podlagi katerega zakona je takšno nasilje dovoljeno oziroma na podlagi česa naj bi bilo upravičeno, če morda ni zakonito?
Vnaprej hvala za morebitne odgovore.
Zakaj ne bi?
telbanc> Seveda bodo dobil po buči vprašanje je samo kdaj?
Zanima me kar nekaj reči. Zakaj bi bilo dobro, da dobijo po buči? Komu bo to koristilo, na kakšen način, v kakšni meri in na podlagi katerega zakona je takšno nasilje dovoljeno oziroma na podlagi česa naj bi bilo upravičeno, če morda ni zakonito?
Vnaprej hvala za morebitne odgovore.

"Zanima me kar nekaj reči. Zakaj bi bilo dobro, da dobijo po buči"
Koristilo ne bo nobenemu. Tudi sam nasilja sploh ne odobravam, ampak se mi zdi da sedaj ko je družba v krizi, ane, da bo vedno bolj nevarno hodit na ta parade pa to. kaj meniš?. Zunaj se to že dogaja, rečmo da morjo policaji posredvat, ko so mislim te gej parade. Je pa tud res Jure da vedno slabše vidiš, napisal sem da bodo dobili po buči in ne zakaj bi bilo dobro da dobijo po buči.
Nasilje pa sploh ni zakonito sploh ne. Upravičeno tud sploh ni, bognedaj kašno nasilje izvajat na tiste homoseksualce. Kdo nas bo pa potem branil če nas npr. Hrvati napadejo.
"Vnaprej hvala za morebitne odgovore"
Ne vem zakaj postajaš tako uraden, težave v službi, doma?
Koristilo ne bo nobenemu. Tudi sam nasilja sploh ne odobravam, ampak se mi zdi da sedaj ko je družba v krizi, ane, da bo vedno bolj nevarno hodit na ta parade pa to. kaj meniš?. Zunaj se to že dogaja, rečmo da morjo policaji posredvat, ko so mislim te gej parade. Je pa tud res Jure da vedno slabše vidiš, napisal sem da bodo dobili po buči in ne zakaj bi bilo dobro da dobijo po buči.
Nasilje pa sploh ni zakonito sploh ne. Upravičeno tud sploh ni, bognedaj kašno nasilje izvajat na tiste homoseksualce. Kdo nas bo pa potem branil če nas npr. Hrvati napadejo.
"Vnaprej hvala za morebitne odgovore"
Ne vem zakaj postajaš tako uraden, težave v službi, doma?

telbanc> Ne vem zakaj postajaš tako uraden, težave v službi, doma?
Zahvalil sem se povsem iskreno, nisem namreč pričakoval tako dobrih odgovorov. Me veseli, da je dialog na takem nivoju.
telbanc> Zunaj se to že dogaja, rečmo da morjo policaji posredvat, ko so mislim te gej parade.
Ja, pa ne zaradi gejev. Seveda obstajajo ljudje, ki se čutijo poklicane izvajati nasilje nad geji in naloga policije je, da to nevarnost nevtralizira.
Zahvalil sem se povsem iskreno, nisem namreč pričakoval tako dobrih odgovorov. Me veseli, da je dialog na takem nivoju.
telbanc> Zunaj se to že dogaja, rečmo da morjo policaji posredvat, ko so mislim te gej parade.
Ja, pa ne zaradi gejev. Seveda obstajajo ljudje, ki se čutijo poklicane izvajati nasilje nad geji in naloga policije je, da to nevarnost nevtralizira.

"Ob branju te teme se mi zdi, da so bili z odnosom do homoseksualnosti še stari grki bolj normalni od današnje populacije."
A to ti tko razmišljaš, kot pred par stoletji - črni so nižja rasa in ne morejo samostojno živet, zato so edino primerni za sužnje. Kako so se motili, aneda. En je celo predsednik Amerike ratal.

>>>>>>Ob branju te teme se mi zdi, da so bili z odnosom do homoseksualnosti še stari grki bolj normalni od današnje populacije.
Homoseksualna dakadenca je Staro Grčijo pahnila v prepad, današnjo zahodno civilizacijo pa spravila na rob prepada...
Homoseksualna dakadenca je Staro Grčijo pahnila v prepad, današnjo zahodno civilizacijo pa spravila na rob prepada...

"A to ti tko razmišljaš, kot pred par stoletji - črni so nižja rasa in ne morejo samostojno živet, zato so edino primerni za sužnje. Kako so se motili, aneda. En je celo predsednik Amerike ratal."
A pol tud pedra za predsednika. Jezus, sej Hrvati so ga menda meli.
Ja je pa res da jaz sigurno ne razmišljam tko k ti.
A pol tud pedra za predsednika. Jezus, sej Hrvati so ga menda meli.
Ja je pa res da jaz sigurno ne razmišljam tko k ti.

Peder predsednik, ja to bi bil pa res propad vseh vrednot, maš prav.

kitzbrado ::
"A pol tud pedra za predsednika. Jezus, sej Hrvati so ga menda meli."
In ce bi bil predsednik homoseksualec, bi se zgodilo kaj natancno? Kuga, kobilice pa pomor prvorojenckov?
In ce bi bil predsednik homoseksualec, bi se zgodilo kaj natancno? Kuga, kobilice pa pomor prvorojenckov?