» »

parada ponosa / homoseksualnost

parada ponosa / homoseksualnost

««
25 / 35
»»

ahac ::

Župan Berlina je. Pa vidiš kaj se dogaja z mestom...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

jype ::

ahac> Pa vidiš kaj se dogaja z mestom...

"Skyrocketing" is an understatement.

Pyr0Beast ::

Ali so kaj manj ljudje zaradi svoje opredelitve/usmeritve ?
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

Pyr0Beast> Ali so kaj manj ljudje zaradi svoje opredelitve/usmeritve ?

Seveda. Bistri007 namiguje, da so živali.

Oh, saj res. Vendar živali ne gredo potem v pekel ali pač ? >:D

Joj, to je pa že cerkven nauk, preveč me vprašaš.

Po moje grejo, sej so same krive, da niso sprejele jezusa, al kako.

Vendar, če po tem nauku predstaviš vse živali kot grešnike in ker so živali dane človeku, da nad njimi vlada, torej, da ima pod seboj same grešnike, ga to ne naredi vsaj malce .. satanističnega ? >:D

krneki0001 ::

"A pol tud pedra za predsednika. Jezus, sej Hrvati so ga menda meli."

In ce bi bil predsednik homoseksualec, bi se zgodilo kaj natancno? Kuga, kobilice pa pomor prvorojenckov?

Zanimivo bi bilo, ko bi prišel s partnerjem recimo v kako katoliško državo, pa bi se za rokce držala?

donfilipo ::

nebivedu>>Zanimivo bi bilo, ko bi prišel s partnerjem recimo v kako katoliško državo, pa bi se za rokce držala?

Za take primere je kolo rešitev:)
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

Zanimivo je tud, če ženska predsednica pride v kakšno muslimansko državo...

PaX_MaN ::

Zanimivo bi bilo, ko bi prišel s partnerjem recimo v kako katoliško državo, pa bi se za rokce držala?

Z gosti se ravna temu primerno.

Z gosti se ravna temu primerno.

Seveda da se. ampak ljudje imajo pa vseeno svoje mnenje. In ker je večina proti temu, bi hitro imeli demonstracije in bi ljudje pljuvali čez državo pedrov. Zelo hitro bi bili tudi označeni povsod za nemoralno državo in podobno.

Pač ljudje niso sposobni še takih zadev prenest in to se navadte.

nebivedu> In ker je večina proti temu, bi hitro imeli demonstracije in bi ljudje pljuvali čez državo pedrov.

Dobra reklama.

nebivedu> Pač ljudje niso sposobni še takih zadev prenest in to se navadte.

Haha. Ljudje tut niso sposobni prenest dejstva, da jih je povozil čas.

Tule praviš, da naj se kar navadimo "prenest take zadeve", a v drugi temi s sorodnimi vprašanji se pa dereš, kako da ne boš nikoli prenesel zadev drugih?
Hm, hm.

madmitch ::

In ker je večina proti temu, bi hitro imeli demonstracije in bi ljudje pljuvali čez državo pedrov.

Si prepričan o teli večini in ozkosti drugih? Sila samovšečno in ozkogledno.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody

Naj se navadijo oni.

oemdzi ::

Glede njihovih parad... Naj se v rit napikavajo doma za 4 stenami ... Ce mislijo pa parado met, pol pa itak da iscejo tezave in naj se pripravijo na batine ... Mislim ce so homici ok bmk, sam ze tko so drugacni pol pa pozornost iscejo z paradami ja lool ne ? Isto kot da z veliko tarco na hrbtni strani majice (kjer pise shoot me) laufas po Bagdadu.

lool a ne itq so wsi R a ne.

Tudi niti malo se ne trudiš razumeti problematike, zato bi te lepo prosil, da ostaneš raje tiho.

Ja problem je da v napacno luknjo rinejo 8-O Najbols da naredijo parado pedofilov ? Temu naj sledijo se parade zoofilov potem parade nekrofilov (tale bo nekoliko smrdela) Kmalu se bojo lahko nekrofili porocali z trupli ane ? Pa kaj je to takega ane ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oemdzi ()

kriko1 ::

Napačna luknja? :D Kdo pa si ti da boš definiral kaj je prav in kaj narobe (oz naravno ;) ).
Pri homoseksualnosti se gre za odnos med dvemi (ali več) osebami istega spola, z privolitvijo iz vseh strani.
To kar ti naštevaš je popolnoma neprimerljivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kriko1 ()

idl3r> Temu naj sledijo se parade zoofilov

Takoj, ko bodo legvani (ali karkoli ti ga že dvigne) podpisali matično knjigo, se zarad mene lahko z njimi poročaš tudi ti.

Ja gre iz obeh strani, toda lej to dajat pod nos drugim ljudem, kot je zalizovanje v javnosti, je primerljivo z tem da en razkazuje rit vsem mimoidocim. Pac hotel sm povedat, da dokler ne iscejo pozornost v javnosti ni problem. Meni recimo da kaj takega vidim se zelodec obrne, ker mi je nagnusno. Zato pravim da naj to obdrzijo zase in dokler ne pocnejo tega v javnosti me niti malo ne moti ...

kriko1 ::

Torej mladi pari v tivolijo potemtakem kažejo riti ko greš mimo. ;((
Zakaj se ti takrat ne zagnusi npr.?

Ja gre iz obeh strani, toda lej to dajat pod nos drugim ljudem, kot je zalizovanje v javnosti,

Vratne mišice. Use them.

idl3r> Temu naj sledijo se parade zoofilov

Takoj, ko bodo legvani (ali karkoli ti ga že dvigne) podpisali matično knjigo, se zarad mene lahko z njimi poročaš tudi ti.

Ne dojamem bistva .. Kaj si hotel povedat z temu ? Kok te nic ne moti al kaj ... ???

OrkAA ::

Hotel je povedat, da mora pri odnosu priti do sporazumja iz obeh strani. Pri legvanu boš to verjetno težko dosegel.

Ne zmotlo me je tisto "karkoli mi ga dvigne" trenutno mi ga je on dvignil (pritisk namrec). No naj poudarim, da psihijatricnih klinik niso odprli zastonj ! Tako za tiste ki imajo potrebo po javnem razkazovanju kurca kakor za vse ostale ...

Zgodovina sprememb…

Psihijaticne?:))

idl3r> Tako za tiste ki imajo potrebo po javnem razkazovanju kurca

Kater gej pa v Sloveniji ravno razkazuje kurec?

Oprosti hitro sem tipkal, zmoti te ker manjka 1 crka v besedi ? Unim pa manjka marsikaj v glavi poleg se 1 luknje in tebe to cisto nic ne moti ? hmm zanimivo ;)

Vidim da nisi zastopil cisto nic, z razkazovanjem kurca nisem mislil na geje, ampak na kogarkoli ki bi to pocel in bo ostale to motilo kajneda ? Z "kakor za vse ostale" sem pa mislil tudi geje, ki se zalizijejo v javnosti in to je meni primerljivo z razkazovanjem kurca, pac iscejo neko pozornost ....

Zgodovina sprememb…

idl3r> pac iscejo neko pozornost ....

To ne drži. A ko se ti z deklico poljubljaš iščeš pozornost starih mamk, ki hodijo gor in dol mimo tebe in se zgražajo nad današnjo mladino? Seveda ne.

idl3r: Men si nagnusen ti. Ostan doma za 4 stenami in izklopi internet.

Cakaj malo, moski poljubi zensko ali obratno, mislim da tu ni nobenga ki bi se mu zdelo to pretirano nenavadno/nagnusno ... ? ali morda edino tebi ?

idl3r> Cakaj malo, moski poljubi zensko ali obratno, mislim da tu ni nobenga ki bi se mu zdelo to pretirano nenavadno/nagnusno ... ? ali morda edino tebi ?

Če _tu_ ni nobenega, je vseeno.

Če se boš poljubljal (s komerkoli) na ljubljanski tržnici, te bodo stare mame grdo gledale. Poljublja se doma, ponoči!

T-h-o-r ::

saj nobene parade ne bi bilo, če bi jim priznali, da so ljudje

ampak začuda se ne smejo poročiti, pa tudi dedovanje deluje pri njih drugače kot pri hetero parih
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Ahh a z parado bojo pa spremenil mnenja tistih ki jih ne priznajo kot ljudi ? NE! Se slabs bo ... Isto kot da ne maras soseda zaradi vec razlicnih stvari, potem pa ti on postavi lezalnik pod tvoje okno pa navije do konca muzko.. sem preprican da ga bos mel se rajsi ;)

"NE! Se slabs bo"

tako, kot je slabše povprečnemu človeku since 1789

Tule praviš, da naj se kar navadimo "prenest take zadeve", a v drugi temi s sorodnimi vprašanji se pa dereš, kako da ne boš nikoli prenesel zadev drugih?
Hm, hm.

hmm, kje?

Ahh a z parado bojo pa spremenil mnenja tistih ki jih ne priznajo kot ljudi ? NE! Se slabs bo ... Isto kot da ne maras soseda zaradi vec razlicnih stvari, potem pa ti on postavi lezalnik pod tvoje okno pa navije do konca muzko.. sem preprican da ga bos mel se rajsi ;)

Zakaj potem delavci v Gorenju protestirajo? Po tvoji logiki bo še slabš. Jim bodo plače še znižal zarad tega al kaj?

Ne lej do delavcev v gorenju noben ne cuti odpora ker so "drugacni", oni protestirajo zaradi drugacnih razlogov.. Medtem pa pedri tam skacejo ker bi se radi javno v rit napikavali !

idl3r> Medtem pa pedri tam skacejo ker bi se radi javno v rit napikavali !

Ti pa tle po forumu pišeš zato, ker bi rad od svojih staršev stegna skuhal v golažu pa pojedel, pa ti ne dovolijo!

Lej ne projekciraj svoje skrite zelje na druge ! :)

idl3r> Medtem pa pedri tam skacejo ker bi se radi javno v rit napikavali !

"Lej ne projekciraj svoje skrite zelje na druge !"

Ves ti kaj je projekcija ? Sprasujem pa se tudi zakaj imas take simpatije do teh ritopikcev ....

Zgodovina sprememb…

zato ker so ljudje, kot vsi ostali

Potem pa se naj obnasajo kot vsi ostali

idl3r> Potem pa se naj obnasajo kot vsi ostali

Saj se.

Mene zanima, zakaj ti misliš, da "Medtem pa pedri tam skacejo ker bi se radi javno v rit napikavali !" ?

A projiciraš svoje fantazije? Si si to zgolj izmislil za potrebe te debate? Si morda debil?

Potem pa se naj obnasajo kot vsi ostali

saj se, pravic pa nimajo istih, kot vsi ostali

Ja vsi se v rit jebejo, pac moski z moskem ni normalno in niti slucajno vsi ostali to ne delajo. Lej ta debata je itak brez pomena ker vsak brani svojo stran. Jaz hetero vi pa ......

BlueRunner ::

Tc, tc, tc idl3r.

Tako zelo hudo si nastrojen, da izgleda, kakor da imaš neko globoko osebno travmo. Ali si morda sam istospolno usmerjen, pa so te zaradi tega zaničevali in mučili? Imaš morda težave s svojo lastno spolno usmerjenostjo, ker se je bojiš?

Povej, zakaj te tako zelo moti kar počno drugi, pa čeprav to nima nikakršne zveze s teboj. Neprizadeti ljudje se s tem pač ne ubadajo, tebe pa očitno nekaj zelo grize...
««
25 / 35
»»