Forum » Elektrotehnika in elektronika » tezave s hardverom
tezave s hardverom
tejc_86 ::
tri dni nazaj mi je crknil računalnik. Na način da ne reagira ko pritisnem tipko on/off oz Power. Kaj to pomeni da je vsaj napajalnik sel?
Azrael ::
Težka bo. Kristalna krogla v remontu in take reči.
Uporabi iskanje.
Tem, ki obravnavajo crk PCja, in vsebujejo bistveno več informacij, kot ta tvoja, je na tem forumu malo morje.
Uporabi iskanje.
Tem, ki obravnavajo crk PCja, in vsebujejo bistveno več informacij, kot ta tvoja, je na tem forumu malo morje.
Nekoč je bil Slo-tech.
LISAC_88 ::
napajalnik odpri in pomeri napajanje, ampak mislim da to ni vzrok, zakaj sem ti računalnik ne prižge ko pritisneš on/off button. Lahko napaka tiči kje drugje ampak ne bi vedel z glave. Poskusi malo poiskati po internetu ali pa vprašaj za nasvete na forumu elektro-n pod temo računalniška tehnologijA. lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se mi ne zažene (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 15225 (4976) | acookook |
» | LED trak, IR senzor in dimmerOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3399 (2289) | bsslo |
» | Ko prižgem računalnik se takoj ugasneOddelek: Strojna oprema | 3528 (3139) | r3dkv1c4 |
» | Zagon PC-ja preko podaljška!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 2246 (1832) | Pyr0Beast |
» | zagon comp.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1844 (1665) | Yo |