Forum » Programska oprema » Syncmaster driverji
Syncmaster driverji
marjan_h ::
Imam monitor samsung syncmaster 753s, inštaliral sem driver za monitor, vendar mi vedno ko odprem kakšen grafični program javi da monitor ni kalibriran in je potrebno zagnati CD z monitor driverji. Naložil sem druge k sm jih potegnil iz uradne strani vendar je isto.
Kakšen je pomen teh driverjev za monitor, saj sem display driverje že naložil in mi je vedno lepo vse delovalo.
Jih je sploh potrebno imeti?
Je potem osveževanje zaslona kaj hitrejše?
Kako jih odstranit? (sem jih že poskušal, vendar sem odstranil samo display driverje, za monitor pa ne)
Kakšen je pomen teh driverjev za monitor, saj sem display driverje že naložil in mi je vedno lepo vse delovalo.
Jih je sploh potrebno imeti?
Je potem osveževanje zaslona kaj hitrejše?
Kako jih odstranit? (sem jih že poskušal, vendar sem odstranil samo display driverje, za monitor pa ne)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 144Hz Zaslon prepozna samo 60hzOddelek: Strojna oprema | 2443 (1757) | nikolahodin |
» | ATI driverji upočasnijo compOddelek: Strojna oprema | 1396 (783) | klinker |
» | Mežikanje slike pri novem 24' LCD monitorjuOddelek: Zvok in slika | 1399 (1113) | cekr |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4349 (3110) | tony10 |
» | Problem z inštalacijo monitorjaOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (849) | DMX |