Forum » Pomoč in nasveti » temperatura phenom II 940
temperatura phenom II 940
shinko ::
Pozdravljeni!
Temperatura procesorja (AMD phenom II 940 3Ghz) je okrog 48 - 50 stopinj celzija, če je eno uro na polno obremenjen naraste do 58 - 60. Proc ni bil nikoli navit, na njem je stock hladilnik. Temperaturo kaže enko v SpeedFan in Everest Ultimate. Je to normalno?
Lp
Temperatura procesorja (AMD phenom II 940 3Ghz) je okrog 48 - 50 stopinj celzija, če je eno uro na polno obremenjen naraste do 58 - 60. Proc ni bil nikoli navit, na njem je stock hladilnik. Temperaturo kaže enko v SpeedFan in Everest Ultimate. Je to normalno?
Lp
Ciklamen ::
Dokaj normalno ja. Je znano da se ti Phenomi malo bolj grejejo, če bi rad malo nižje temperature nabavi en kuler pa bo :)
- End of the Post ->
Wox ::
Poženi Linx in CoreTemp ali RealTemp. Poglej do kam ti ga maksimalno segreje.
Commodore 64
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Wox ()
shinko ::
Zagnal sem Linx, ki je obremenil procesor. Med tem sem spremljal temperaturo, ki je narasla na max 67 stopinj celzija. Saj vbistvu me ta temperatura ne moti, želim vedet samo če je to za ta procesor normalno.
Hvala za odgovore.
Lp
Hvala za odgovore.
Lp
Ciklamen ::
Saj pravim, je malo višja kot recimo na mojem AMDju 5200+ (pod obremenitvijo nekaj čez 50), ampak to je sprejemljiva temperatura. Nimaš se kaj bati ;)
- End of the Post ->
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z zmrzovanjem sistema - nimam pojma!Oddelek: Strojna oprema | 1624 (1461) | g. Oden |
» | Problemček s hlajenjem i7 920 CPEOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1938 (1533) | TOP |
» | Nastavitve za konfiguracijo....Oddelek: Navijanje | 1644 (1369) | supersfigato |
» | čudne temperature in računalnik se ugasne med testiranjemOddelek: Navijanje | 1949 (1672) | Shegevara |
» | Kolko stopinj ima lahko največ p4 3.0Mhz???Oddelek: Navijanje | 1611 (1611) | *ziga* |