» »

LOGITECH Cordless Desktop Optical Mouse+Tast.

LOGITECH Cordless Desktop Optical Mouse+Tast.

madonch ::

A ima kdo izkušnje s tem? Zanima me predvsem, če je to uredu in uporabna zadeva?

Ali je treba kupovat baterije, ali ima kakšen polnilec?

Če ima baterije, koliko časa zdržijo v miški in koliko v tipkovnici?

Kako se to ponavadi priključi (usb?)

Hvala za odgovore!
leposemejte :-)

Gunny ::

Nimam te zadeve sm pa našu nekaj informacije o tem TUKI

LP

Boeing ::

Takole je: zadevo imam in uporabljam in po cca pol leta lahko rečem samo: bravo Logitech !
Vsekakor tipkovnica je izredno kvalitetna in lepo oblikovana, plastika ne daje cenenega občutka, tipke niso glasne, nadvse uporaben je iNav kolešček na levem delu... in - še vedno imam originalne baterije :))
Druga pesem je miš... miš kot taka je natančna, lepo oblikovana, paše v roko kot malokatera druga stvar :D in nasploh se dobro obnese, ko se enkrat navadiš četrtega gumbka je pesmica delat z računalnikom... po drugi strani pa akumulatorje menjujem na cca 3-4 tedne.
Če to kupiš, ne moreš falit. Res ne. 8-)
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX

Ziga Dolhar ::

Mam še prejšnji model, Logitech iTouch Cordless Desktop, miš ma na sredi jošek, ne žarnice.

V tipkovnici še nisem menjal baterij vse odkar sem jo kupu. Par let nazaj. Miška -- baterije tipa "zmaj" trajajo dva meseca, Zajček Ultra (da en bom delal reklame :]) pa okol pol leta. Uporabljam sevda 24ur na dan minus spanje. :].

Marjan ::

Ziggga, dej še kaj povej o temu iTouchu.

Zadeva se dobro obnese praviš? Kaj pa miška,, na prvi pogled je malo čudna, dolga?!? A je natančna, kolešček je trd ali se lepo muva? "jošek, ne žarnice"??? kaj to misliš :P
Pa na tipkovnici je polno gumbov?!

To je ta, ki jo pri Mlacomu prodajajo za 23.900 sit, ane?

Balandeque ::

Jaz nimam "optical" verzije desktopa, ampak po treh mesecih uporabe sem enako navdušen kot gornji posterji. Sem novinar in v življenju na boljši tastaturi še nisem klofal - mimogrede, imam kar nekaj neuspešnih poskusov doma za prodat..:D Menda pa poraba baterij rapidno raste pri večanju razdalje med oddajnikom in sprejemnikom. Redno igram FS2002 na TV-ju, kake 4 metre stran od pisalne mize in zaenkrat imam tudi v miši še original baterije.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iPod Touch nasveti

Oddelek: Pomoč in nasveti
172572 (1992) leteci
»

Logitech S510 tipkovnica

Oddelek: Kaj kupiti
172139 (1617) kokuca
»

Miška MX 700, troubleshooting

Oddelek: Strojna oprema
131441 (1281) urban99
»

Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?

212105 (1859) ginekolog
»

tipkovnica

131827 (1486) Switch

Več podobnih tem