Forum » Kaj kupiti » LOGITECH Cordless Desktop Optical Mouse+Tast.
LOGITECH Cordless Desktop Optical Mouse+Tast.
madonch ::
A ima kdo izkušnje s tem? Zanima me predvsem, če je to uredu in uporabna zadeva?
Ali je treba kupovat baterije, ali ima kakšen polnilec?
Če ima baterije, koliko časa zdržijo v miški in koliko v tipkovnici?
Kako se to ponavadi priključi (usb?)
Hvala za odgovore!
Ali je treba kupovat baterije, ali ima kakšen polnilec?
Če ima baterije, koliko časa zdržijo v miški in koliko v tipkovnici?
Kako se to ponavadi priključi (usb?)
Hvala za odgovore!
leposemejte :-)
Boeing ::
Takole je: zadevo imam in uporabljam in po cca pol leta lahko rečem samo: bravo Logitech !
Vsekakor tipkovnica je izredno kvalitetna in lepo oblikovana, plastika ne daje cenenega občutka, tipke niso glasne, nadvse uporaben je iNav kolešček na levem delu... in - še vedno imam originalne baterije
Druga pesem je miš... miš kot taka je natančna, lepo oblikovana, paše v roko kot malokatera druga stvar in nasploh se dobro obnese, ko se enkrat navadiš četrtega gumbka je pesmica delat z računalnikom... po drugi strani pa akumulatorje menjujem na cca 3-4 tedne.
Če to kupiš, ne moreš falit. Res ne.
Vsekakor tipkovnica je izredno kvalitetna in lepo oblikovana, plastika ne daje cenenega občutka, tipke niso glasne, nadvse uporaben je iNav kolešček na levem delu... in - še vedno imam originalne baterije
Druga pesem je miš... miš kot taka je natančna, lepo oblikovana, paše v roko kot malokatera druga stvar in nasploh se dobro obnese, ko se enkrat navadiš četrtega gumbka je pesmica delat z računalnikom... po drugi strani pa akumulatorje menjujem na cca 3-4 tedne.
Če to kupiš, ne moreš falit. Res ne.
Ko segaš po zvezdah ne skrbi, če kakšno zgrešiš... Morebiti ujameš Luno...
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
R50e AS355n, T-Rex600FBL, T-Rex500FBL, T-Rex450FBL, Futura + JetCat 200SX
Ziga Dolhar ::
Mam še prejšnji model, Logitech iTouch Cordless Desktop, miš ma na sredi jošek, ne žarnice.
V tipkovnici še nisem menjal baterij vse odkar sem jo kupu. Par let nazaj. Miška -- baterije tipa "zmaj" trajajo dva meseca, Zajček Ultra (da en bom delal reklame :]) pa okol pol leta. Uporabljam sevda 24ur na dan minus spanje. :].
V tipkovnici še nisem menjal baterij vse odkar sem jo kupu. Par let nazaj. Miška -- baterije tipa "zmaj" trajajo dva meseca, Zajček Ultra (da en bom delal reklame :]) pa okol pol leta. Uporabljam sevda 24ur na dan minus spanje. :].
Marjan ::
Ziggga, dej še kaj povej o temu iTouchu.
Zadeva se dobro obnese praviš? Kaj pa miška,, na prvi pogled je malo čudna, dolga?!? A je natančna, kolešček je trd ali se lepo muva? "jošek, ne žarnice"??? kaj to misliš
Pa na tipkovnici je polno gumbov?!
To je ta, ki jo pri Mlacomu prodajajo za 23.900 sit, ane?
Zadeva se dobro obnese praviš? Kaj pa miška,, na prvi pogled je malo čudna, dolga?!? A je natančna, kolešček je trd ali se lepo muva? "jošek, ne žarnice"??? kaj to misliš
Pa na tipkovnici je polno gumbov?!
To je ta, ki jo pri Mlacomu prodajajo za 23.900 sit, ane?
Balandeque ::
Jaz nimam "optical" verzije desktopa, ampak po treh mesecih uporabe sem enako navdušen kot gornji posterji. Sem novinar in v življenju na boljši tastaturi še nisem klofal - mimogrede, imam kar nekaj neuspešnih poskusov doma za prodat.. Menda pa poraba baterij rapidno raste pri večanju razdalje med oddajnikom in sprejemnikom. Redno igram FS2002 na TV-ju, kake 4 metre stran od pisalne mize in zaenkrat imam tudi v miši še original baterije.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.
the chicken was involved - the pig was committed.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPod Touch nasvetiOddelek: Pomoč in nasveti | 2572 (1992) | leteci |
» | Logitech S510 tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2139 (1617) | kokuca |
» | Miška MX 700, troubleshootingOddelek: Strojna oprema | 1441 (1281) | urban99 |
» | Tipkovnice - katero predlagate za dobro tipkanje!?Oddelek: Kaj kupiti | 2105 (1859) | ginekolog |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1827 (1486) | Switch |