Forum » Kaj kupiti » Windows 7 Graficna
Windows 7 Graficna
d0rK ::
Zdravo,
obnavljam fotrov racunalnik in sem se odlocil da gor fliknem RC verzijo Windows 7 ki bo lepo legalna se slabo leto. Potrebujem
nasvet, ker nimam casa Googlati, katero AGP graficno za majhen denar kupiti pa da bo podpirala vse efekte. Bral sem da mora
podpirati WDDM or something. AGP je prakticno ze mrtev, so tastare graficne ze podpirale WDDM [1.1?]? Ce ja, prosim da mi
priporocite eno, ki jo lahko dobim rabljeno, po moznosti s pasivnim hlajenjem.
Tnx.
obnavljam fotrov racunalnik in sem se odlocil da gor fliknem RC verzijo Windows 7 ki bo lepo legalna se slabo leto. Potrebujem
nasvet, ker nimam casa Googlati, katero AGP graficno za majhen denar kupiti pa da bo podpirala vse efekte. Bral sem da mora
podpirati WDDM or something. AGP je prakticno ze mrtev, so tastare graficne ze podpirale WDDM [1.1?]? Ce ja, prosim da mi
priporocite eno, ki jo lahko dobim rabljeno, po moznosti s pasivnim hlajenjem.
Tnx.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrednost starih grafičnih karticOddelek: Strojna oprema | 1899 (1308) | Riff |
» | Grafična - hardware accelerationOddelek: Zvok in slika | 1966 (1448) | xdejvid |
» | Kateri operacijski sistem mi priporočate?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4615 (4115) | solatko |
» | Problem z novim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (984) | BALAST |
» | GT200 s porabo 250 WOddelek: Novice / Grafične kartice | 4963 (2962) | Senitel |