Forum » Operacijski sistemi » winlogon.exe problem
winlogon.exe problem
cvetkob ::
Dober dan,
mi prosim lahko pomagate. Danes je kar naenkrat se prižgal winlogon.exe . Računalnik je bil prižgan čez dan (ko pridem v sobo je štekalo vse skupaj). Zasedal je 50% CPU. in potreboval približno od 2000 do 3000K rama. Nekje sem prebral da je virus. Nekje pa da ne. Kako odpraviti napako?
Ko sem računalnik resetiral, dela zaenkrat vse normalno.
LP
mi prosim lahko pomagate. Danes je kar naenkrat se prižgal winlogon.exe . Računalnik je bil prižgan čez dan (ko pridem v sobo je štekalo vse skupaj). Zasedal je 50% CPU. in potreboval približno od 2000 do 3000K rama. Nekje sem prebral da je virus. Nekje pa da ne. Kako odpraviti napako?
Ko sem računalnik resetiral, dela zaenkrat vse normalno.
LP
Templater ::
Ali se ti napaka še kar pojavlja? Saj si zapisal, da ti je po restartu računalnika delovalo (zaenkrat) vse normalno?
Ubi bene ibi Patria
cvetkob ::
Napaka se trenutno ne pojavlja. Zgodilo pa se mi je enkrat pred časom že isto, ampak nisem vedel kaj je narobe. Zaenkrat je normalno, rad pa bi, da do takih napak nebi več prišlo.
(je pa bla napaka na slo-tech saj ko sem se registriral nisem mogel odgovoriti na to temo konkretno, na druge sem lahko. Pokazalo mi je, kot da nisem registriran.)
LP
(je pa bla napaka na slo-tech saj ko sem se registriral nisem mogel odgovoriti na to temo konkretno, na druge sem lahko. Pokazalo mi je, kot da nisem registriran.)
LP
harij ::
Odgovarjam sicer malo kasno, ampak vseeno za tiste, ki bodo imeli isti problem.
Če imaš več kot en proces winlogon.exe, nekaj ni v redu oziroma imaš trojanca, za se ga rešit pojdi v register: zaženi>regedit>Hkey_current_user>Software>microsoft>windows>curentversion>Run in pobriši vnos winlogon.exe in se nanaša na directorij c/documents and setings/users/ime userja/appdata...(najverjetneje je ikona s palmo)(vsekakor si zapomni pot lokacije, ki je napisana poleg vnosa) Ta pravi winlogon se nahaja v sistem32 in tega ne tikaj, torej pobriši vnos v registru>restartaj pc, poišči file na C/document and seting...in ga izbriši, preglej tude USB ključke, ki si jih uporabljal na okuženem pcju in jih formatiraj.
Če imaš več kot en proces winlogon.exe, nekaj ni v redu oziroma imaš trojanca, za se ga rešit pojdi v register: zaženi>regedit>Hkey_current_user>Software>microsoft>windows>curentversion>Run in pobriši vnos winlogon.exe in se nanaša na directorij c/documents and setings/users/ime userja/appdata...(najverjetneje je ikona s palmo)(vsekakor si zapomni pot lokacije, ki je napisana poleg vnosa) Ta pravi winlogon se nahaja v sistem32 in tega ne tikaj, torej pobriši vnos v registru>restartaj pc, poišči file na C/document and seting...in ga izbriši, preglej tude USB ključke, ki si jih uporabljal na okuženem pcju in jih formatiraj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virus na USB, se ne da odstranitOddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1525) | Xserces |
» | Brskanje ne dela, GE in uTorrent pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1151 (1028) | flbroker |
» | winlogon.exe problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1456 (1388) | AmokRun |
» | VirusOddelek: Pomoč in nasveti | 1615 (1540) | koyotee |
⊘ | Windows XP RC1 (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6144 (4867) | andrej |