Forum » Operacijski sistemi » Kaj naredit ki se mi windows xp noče zagnat
Kaj naredit ki se mi windows xp noče zagnat
danijel25 ::
Ko uklopim rač. Se mi normalno prižge in mi pokaže ide priključke in pol ko bi moglo priit u windows se mi prikaže črn zaslon
- polepsalo: overlord_tm ()
MIHAc27 ::
naslednja možnost bi bila recovery inštalacija XP...
A si karkoli počel.. menjal karkoli od softvera do hardvera.. mogoče kak update?
A si karkoli počel.. menjal karkoli od softvera do hardvera.. mogoče kak update?
333333 ::
Pol bootaš WIN XP namestitveni CD gres v recovery conzole in poskusis z fixboot in fixmbr če bo kaj sreće.
Spiritual
imam že in ne morem drugače naredit in mi sploh noče brat cdja totalka nx in ko palim rač.
je ceu.... prej sem dal vn baterijo iz matične in dal nazaj in u biosu lahko tam spreminjam nastavitve sme dau 1 bot device cd/dvd rom pol 2. hard disk in 3. 4. 5. pa nič in še vedno nič noče
333333 ::
Će medij ni kriv je lahko pol optični pogon če noče bootat z cdja, ker će ne najde boota tam gre naprej iskat na disk in mas spet temo...
Maš še kak drugi optični pogon doma?
Maš še kak drugi optični pogon doma?
Spiritual
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Select proper boot deviceOddelek: Pomoč in nasveti | 4945 (2974) | arc-x |
» | Računalnik ne boota CDja, po BIOSih utripa le črticaOddelek: Operacijski sistemi | 986 (885) | Invictus |
» | i:instalacija operacijskega sistema DELL OPTIPLEX GX 520Oddelek: Pomoč in nasveti | 1548 (1144) | xerian |
» | Instalacija windows Xp se prekine....Oddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (965) | amigo_no1 |
» | WTF...problem z Xpjem in bootanjemOddelek: Operacijski sistemi | 2502 (1857) | astrofizik |