Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik se ne zažene!
Prenosnik se ne zažene!
blazh88 ::
Zdravo fantje!
Torej imam prenosik Hp Pavilion dv9345eu in enostavno se prenosnik ne zažene. Ko pritisnem tipko za vklop, se prižgejo vse lučke potem je nekaj sekund tako (recimo 15-20 sekund), dokler se sam od sebe ne zažene ponovno in je spet prižgan nekje 20 sekund dokler se spet ne zažene ponovno in tako naprej... Na ekranu se ne prikaže popolnoma ničesar. Prenosnik je že prej imel takšne probleme a se je po nekaj poizkusih le zagnal. Poizkusil sem že zamenjati RAM a je zadeva ista.
Je že kdo imel podobne probleme? Mi lahko predlagate še kakšno rešitev?
Hvala za odgovore!
Lp, Blaž
Torej imam prenosik Hp Pavilion dv9345eu in enostavno se prenosnik ne zažene. Ko pritisnem tipko za vklop, se prižgejo vse lučke potem je nekaj sekund tako (recimo 15-20 sekund), dokler se sam od sebe ne zažene ponovno in je spet prižgan nekje 20 sekund dokler se spet ne zažene ponovno in tako naprej... Na ekranu se ne prikaže popolnoma ničesar. Prenosnik je že prej imel takšne probleme a se je po nekaj poizkusih le zagnal. Poizkusil sem že zamenjati RAM a je zadeva ista.
Je že kdo imel podobne probleme? Mi lahko predlagate še kakšno rešitev?
Hvala za odgovore!
Lp, Blaž
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC se noče ponovno zagnatiOddelek: Strojna oprema | 813 (668) | tadoo |
» | Računalnik se zažene, ampak ne pride v WindowsOddelek: Pomoč in nasveti | 1068 (835) | dvihtelic |
» | Težave z novim prenosnikom Fujitsu SiemensOddelek: Pomoč in nasveti | 1239 (1092) | miamaja |
» | laptop-touchpad težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (927) | blaz022 |
» | PC se ne zaženeOddelek: Pomoč in nasveti | 1015 (920) | Go-ahead |