Forum » Pomoč in nasveti » Windows XP-samodejno brisanje podatkov?
Windows XP-samodejno brisanje podatkov?
cucolino ::
Pozdravljeni.
Imam eno, lahko bi se reklo ''neumesno'' vprasanje, in sicer..
dal sem downloadati cel kup filmov, zaradi cesar se mi je [pri torrentih si namrec program vnaprej rezervira prostor na disku] disk [druga particija, ne sistemska!] napolnil vse do 52,4 MB nezasedenega prostora. Saj sem ga nameraval izprazniti, vem da to ni zdravo, pa vendar dokler se mi filmi pobirajo dol nimam kaj.
V glavnem pa me zanima, kaj hudiča je windows skuhal, saj mi je po priblizno 1 uri casa opozarjanja v orodni vrstici, opozorilo izginilo, ko pa sem pogledal disk, vidim da ima kar iz lepega 3,62 GB nezasedenega prostora. Ali kdo mogoče ve kako je Windowsu to uspelo? Podatki mi namreč [kolikor sem pregledal] ne manjkajo, prav tako sta mapi Recycler ter System Volume Information enaki kot pred tem.
Je to zgolj windowsova ''psihična'' [programska] ukana, ali je dejansko izbrisal kaj, za kar ne vem? Odgovor na to vprašanje iščem že nekaj časa, tokrat pa me z 3,6 GB podatkov matra firbec pa sem se spomnil na vas, SloTechovce ;)
Kakršnakoli informacija je dobrodošla.
Pa hvala ;)
L.p. Marc
Imam eno, lahko bi se reklo ''neumesno'' vprasanje, in sicer..
dal sem downloadati cel kup filmov, zaradi cesar se mi je [pri torrentih si namrec program vnaprej rezervira prostor na disku] disk [druga particija, ne sistemska!] napolnil vse do 52,4 MB nezasedenega prostora. Saj sem ga nameraval izprazniti, vem da to ni zdravo, pa vendar dokler se mi filmi pobirajo dol nimam kaj.
V glavnem pa me zanima, kaj hudiča je windows skuhal, saj mi je po priblizno 1 uri casa opozarjanja v orodni vrstici, opozorilo izginilo, ko pa sem pogledal disk, vidim da ima kar iz lepega 3,62 GB nezasedenega prostora. Ali kdo mogoče ve kako je Windowsu to uspelo? Podatki mi namreč [kolikor sem pregledal] ne manjkajo, prav tako sta mapi Recycler ter System Volume Information enaki kot pred tem.
Je to zgolj windowsova ''psihična'' [programska] ukana, ali je dejansko izbrisal kaj, za kar ne vem? Odgovor na to vprašanje iščem že nekaj časa, tokrat pa me z 3,6 GB podatkov matra firbec pa sem se spomnil na vas, SloTechovce ;)
Kakršnakoli informacija je dobrodošla.
Pa hvala ;)
L.p. Marc
king67 ::
Po končanem prenosu so se izbrisale TEMP datoteke, ki so včasih celo večje od downloadanega filea.
lp,
king67
lp,
king67
Pri programu Ares, temp datoteke ne obstajajo. Niti za navaden download, tako kot tudi ne za torrente. To sem že preveril. +, v tem času se mi ni noben od filmov še prenesel...
Drugače pa hvala..
Drugače pa hvala..
bobby ::
Mogoče imaš rezervirano kapaciteto za system restore nastavljeno na avtomatiko? če maš, potem po vsej verjetnosti se je ta kapacitetea zmanjšala in s tem si pridobil na prostoru.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Avtomatika je, ja...
ampak bi to pol pomenlo da bi ob sprostitvi par GB prostora spet pobralo teh 3GB nazaj, ali bi ostalo tako?? Namreč, ni mi jih pobralo nazaj.. :)
Je pa to res zelo možen odgovor....
hvala
ampak bi to pol pomenlo da bi ob sprostitvi par GB prostora spet pobralo teh 3GB nazaj, ali bi ostalo tako?? Namreč, ni mi jih pobralo nazaj.. :)
Je pa to res zelo možen odgovor....
hvala
bobby ::
ja sčasoma bi ti jih. če sploh uporabljaš sistem restore, pol imej vklopljeno funkcijo, če je pa ne, potem pa izklopi. pridobil boš nekaj prostora, pa ko spreminjaš datoteke, se ti bo sistem hitreje odzival ker ne bo delal še restore točke.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
restora v zivljenju nisem uporabil se xD
navadno menjam windowse na 2 do 3 mesece. :)
pa hvala ;)
navadno menjam windowse na 2 do 3 mesece. :)
pa hvala ;)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: cucolino ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk D polnOddelek: Pomoč in nasveti | 1690 (1289) | Valery |
» | programi za reševanje podatkov so totalno neučinkovitiOddelek: Pomoč in nasveti | 4816 (4009) | AC_DC |
» | Raid 1 disk spremeniti v navadenOddelek: Pomoč in nasveti | 2671 (2282) | MrStein |
» | MS-DOSOddelek: Operacijski sistemi | 2185 (2056) | Aston_11 |
» | Čudo prečudnoOddelek: Pomoč in nasveti | 1256 (978) | Neznalec |