Forum » Kaj kupiti » Pomoč pri izbiri ohišja!
Pomoč pri izbiri ohišja!
lufy ::
torej kot sem zgoraj napisal iščem ohišje najraje kaki big toer(ni pa mu) ohišje za računalnik
ohišje more biti zelo oz dobro izdelano(ni tako važno) in mora imeti zadosti placa v njej saj imam namen dat not vodno hlajenje(jo že imam doma)
mora pasat 3x12cm n vrh ali na dno ohišja,polek tega mora bit dobro prezračeno recimo kaki 12cm in-take in aou-take vent
cena nesme presegat 110€
ohišje more biti zelo oz dobro izdelano(ni tako važno) in mora imeti zadosti placa v njej saj imam namen dat not vodno hlajenje(jo že imam doma)
mora pasat 3x12cm n vrh ali na dno ohišja,polek tega mora bit dobro prezračeno recimo kaki 12cm in-take in aou-take vent
cena nesme presegat 110€
mali HAF je premajhen
njegov brat pa je predrag
odločil sem se za chiftechovo ohišje
če hočete lakho poslikam potek izdelava /rezanje lukenj za vodno ter malo poslikal vseskup :D
njegov brat pa je predrag
odločil sem se za chiftechovo ohišje
če hočete lakho poslikam potek izdelava /rezanje lukenj za vodno ter malo poslikal vseskup :D
nix nebo iz chiftecha :D
nažalost mi danes KOMAJ! sporočijo da nimajo več na zalogi
ni problema malo večja predelava bo saj sem danes naročil Cooler master HAF 922
nažalost mi danes KOMAJ! sporočijo da nimajo več na zalogi
ni problema malo večja predelava bo saj sem danes naročil Cooler master HAF 922
kak pa naj spravim killer not?(radiator od wodnega 3x12cm :D?)
jaz že vem kako
samo me zanima kako bi ti to naredil cleanpower če rešeč da ni potrebe predelave
jaz že vem kako
samo me zanima kako bi ti to naredil cleanpower če rešeč da ni potrebe predelave
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ohišjeOddelek: Kaj kupiti | 2357 (2175) | citizen8 |
» | Katero Ohišje??Oddelek: Kaj kupiti | 2555 (1746) | zupanman |
» | Menjava ohišja ali ...Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1814 (1296) | Tomi |
» | Katero ohišje za prezračitev(navijanje)?Oddelek: Kaj kupiti | 2376 (1607) | nuclear |
» | katero ohišje?Oddelek: Strojna oprema | 2079 (1738) | Wox |